Sponsorlu Reklam

Kırmızı Pantolon Kombinleri

Sponsorlu Reklam

Klasik olarak siyah, beyaz, gri veya en fazla mavi renkte pantolonlar giyiyoruz ve bu renklerden yavaş yavaş sıkılmaya başladık. Daha renkli ve farklı pantolonlar giymenin zamanı gelmişken hem şık olacağınız hemde fazla dikkat çekeceğiniz renkte yani kırmızı renginde pantolonlar tercih edebilirsiniz. Bu renk bir pantolon ile işe de gidebilirsiniz partilere de. Böyle çok yönlü bir kıyafetinizin olması sizi kadınlar arasında bir adım daha ileriye götürecektir emin olabilirsiniz. Kırmızı pantolon fikri aklınıza yattıysa bu renk pantolonu nerede ve nasıl kullanmanız gerektiğini ve kırmızı pantolon giymenin ipuçlarını sizler için paylaşacağız. Bir iş toplantısına giderken, doğum günü kutlamasına giderken, alışverişe çıkarken veya hafta sonu gezmelerinde kullanacağınız kırmızı pantolonu nasıl kombinlersiniz? İşte sizin için bir kaç stil fikri:

Kırmızı Pantolon Bayan

Sponsorlu Reklam

1-Çizgili bluz ve Kırmızı Pantolon Kombini

Daha önce hiç kırmızı pantolon giymediyseniz ve kafanızda kırmızı pantolon kombini tasarlayamıyorsanız, bu renk ile siyah beyaz çizgili tşört kombinleyebilirsiniz ilk olarak. Kullanacağını bu kombini hem sokak stili olarak kullanabilir hemde iş yerinizde, ofisinizde giyebilirsiniz. Bluzun yanında daha serin havalarda giyebilceğiniz çizgili uzun kollu veya boğazlı kazaklarınız ile de giyebilirsiniz keten kırmızı pantolonu.

2-Yüksek Bel Kırmızı Pantolon kombini

Yüksek belli pantolonlar son zamanların en çok tercih edile pantolon modelleri arasında yer alıyor. Mükemmel bir görünüm yaratan yüksek belli kırmızı pantolon ile az emek harcayarak çok şık görünebilirsiniz. Açık mavi veya bebe mavisi gibi içinizi açacak bir gömlek ile kombine ederek ateşli kırmızının ateşini biraz alabilirsiniz. Gömleğinizi yüksek bel pantolonun içerisinde kullanın, aksi taktirde bu güzel şık pantolonu giymenizin pek özelliği kalmayacaktır.

Sponsorlu Reklam

3-Kırmızı Deri Pantolon

Sevgiliniz ile akşam yemeğine çıkacaksınız ama bunun için hazırlanmaya vaktiniz mi yok? Beyaz tek omuzlu şık bir bluz ile deri kırmızı pantolonu kombinleyerek çok kısa sürede geceye hazır olabilirsiniz. Kırmızıya en çok yakışanlardan biridir beyaz renk. Kırmızı bir ruj sürün ve bu güzel iki rengin uyumunun zevkini çıkarın. Göz kamaştırıcı olacaksınız.

4-Kırmızı Kumaş pantolon

Ayak bileklerinize kadar uzanan kırmızı kumaş pantolonunuz işe ofisteki en şık kadın siz olabilirsiniz. Üzerine giyebileceğiniz baskılı beyaz gömlekler ile içinizi ve çevrenizdekileri ferahlatabilirsiniz. Salaş bir topuz ve siyah gözlükler ile kırmızının verdiği abartıyı azaltabilir, sade ama şık bir kadın olduğunuzu herkese gösterebilirsiniz. Kırmızı stiletto ve askılı küçük bir çanta ile mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

5-Kırmızı Pantolon ve Çizgili Gömlek

Her zamanki standart kombinlerden bıktıysanız herkeste olmayan, pek alışılmadık bir kombin deneyebilirsiniz. Paçaları genişleyen kırmızı pantolonunuzu uzun çizgili bir gömlek ile kombinleyin ve çizgili gömleklerin verdiği fazlalıkları kapatıcı özelliğinden faydalanın. Belinize oturan ve vücudunuza adeta bir kum saati görüntüsü veren siyah bir kuşak ile gömleğinizi belinize oturtabilirsiniz.

6-Geleneksel Kırmızı Şalvar

Son yıllarda bohem görüntüler ülkemizde ve dünya çapında çok moda. Karaköy sokaklarında ve istiklal caddesinde çokça karşılacağınız şalvarımsı rahat parça ile siyah bir tşört kombinleyebilirsiniz. Çiçekli şal veya fular yardımı ile kombininizi modernleştirebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

7-Kırmızı Bol Paça Pantolon Kombini

Klişeleşmiş kıyafetleri çıkarın dolabınızdan ve yeni, alışılmamış kombinler deneyin. Ayak bileklerinizi geçmeyen bu güzel ve rahat pantolonu siyah açık bir topuklu ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz. Şirin mi şirin topuz saçlarınız ve siyah gözlükleriniz ile birlikte çok harika görünebilirsiniz.

8-Kırmızı Kumaş Pantolon Ve Siyah Kazak Kombini

Bu model bir pantolon kesinlikle topuklu açık ayakkabılar ile kombine edilmeli. Bunun yanında siyah balıkçı yaka kazak da çok iyi bir fikir olabilir.

9-Kırmızı Dar Paça Pantolon

Bu mükemmel görüntüyü elde etmek için ihtiyacınız olan sadece 2 parça kıyafet. Kim bu kadar az parça ile bu kadar şık görünebilir ki! İşte karşınızda gerçek anlamda şıklık yarışı. Doğum günü partilerinde, akşam yemeklerinde kullanacağınız bu güzel kombini standart hafta sonu gezmelerinde kullanamayabilirsiniz.

10-Kırmızı Ekose Pantolon

Uzaktan bakınca pijama gibi görünüyor olabilir ama ekoseler tüm yılların en çok tercih edilen, hiç bitmeyen modasına sahip modellerdendir. Ekose etek ve yaz gömlek giymekten bıktıysanız pantolon giymeyi deneyin. Şıklık ve rahatlığın bir araya geldiği bu pantolon modelini siyah bir topuklu ayakkabı ile kombine edin. Spor olmak istiyorsanız beyaz spor ayakkabılar kullanabilirsiniz.

11-Geniş Kırmızı Pantolon ve Beyaz Gömlek

Kırmızı pantolon giymeyi biraz abartılı buluyor ve sadeliğinize yakıştıramıyorsanız kırmızını bir çok tonunu deneyebilirsiniz. Şarap kızılı, bordo veya kiremit rengi pantolonlar ile rengarenk ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Böyle koyu renklere en çok yakışan beyaz renk ile de içinizi açabilirsiniz. İpek veyaz şifon bluzlar kullanarak daha klasik ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. İş ortamında bu kombinin üzerine beyaz veya krem rengi ceket giyebilir, Ofisten çıktığınızda ise ceketi çıkarıp daha spor bir havaya bürünebilirsiniz.

12-Kırmızı Dantel Pantolon

Kırmızı bana yetmez, daha da dikkat çekici olmak istiyorum diyorsanız bu model tam size göre. Görenlerin dönüp dönüp bakacağı bu model ile istediğiniz şıklığı ve sporluğu aynı anda elde edebilirsiniz. Kısa topuklu beyaz ayakkabılar ile şık, spor ayakkabı kullanarak da spor bir görünüm elde edebilirsiniz. İpek bir bluz ile kombine ederek yaz geceleri için en uygun görüntüyü elde edebilirsiniz.

13-Kırmızı Bilek Boy Pantolon

Bilek üstüne kadar gelen kırmızı pantolon ve siyah botlar ile mükemmel uyum sağlayabilirsiniz. Çarpraz siyah bir çanta ile modern görünümünüzü sporlaştırabilirsiniz. Botlar sayesinde sade bir hava yaratabilir kırmızının abartılı havasını ortadan kaldırabilirsiniz.

14-Kırmızı İşlemeli pantolon ve Kimono

Bu model kıyafet ve kırmızı rengin buluşması ile hangi ortama girerseniz girin tüm kafaları kendinize doğru çevirmeyi başarabilirsiniz. Çiçekli kimonolar ile hanım hanımcık bir görünüm kazanabilr aynı zamanda dikkat çekici ve iddialı olabilirsiniz. Bu özel tasarım olan kıyafeti siz de terzinize diktirebilirsiniz. Hayvan severseniz çiçekler yerine pati izleri veya ilk kedinizin resmini çizdirebilirsiniz.

15-Kırmızı Yandan Şeritli Pantolon

Büyük boy tşört, büyük boy rahat pantolonlar ve beyaz spor ayakkabıların bir araya geldiği bu kombini her ortamda rahatça giyebilirsiniz. Bu kombin ile yaz gecelerinde püfür püfür rüzgarı hissedebilirsiniz. Vücudunuzu sıkmayan bu kombini sahilde gezerken, aile yemeklerinde, büyükleri ziyaret ettiğinizde ve hafta sonu gezmelerinde giyebilirsiniz.

Bu yazımızda kırmızı pantolon kombinleri ve kırmızı pantolon modellerinden bahsettik. Şaşırdığınızı biliyoruz çünkü kırmızı pantolon derya deniz kombinleri olan eşsiz bir parça. Kırmızı giyemekten çekinenler için, kırmızı giymeyi çok sevenler için, sadece kırmızı bana yetmez daha da dikkat çekmem gerekir diyen kadınlar için, yani her tarza ve her bedene uygun olabilecek kırmızı pantolon kombinlerini bir araya getirdik. Dolabınızda böyle bir parça yoksa kesinlikle hemen gidip almalısınız. Her kadının dolabında bulunması gereken kırmızı pantolon ile çok az zahmet ile çok az parça ve çok az aksesuar ile mükemmel kombinler oluşturabilir, herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Siz de bu kombinlerden hangisini denediniz yorumlara bırakarak bu kombinleri denemeye cesareti olmayan kadınlara yol gösterebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat