Sponsorlu Reklam

2019-2020 Kot Etek kombinleri

Sponsorlu Reklam

Kot etekler her mevsim ve her sene unutulmayan, uzunca bir süre de modaya yön vermeye devam edecek olan harika parçalardandır. Çok yönlü bu kıyafet ile şık olabilirsiniz, sportif olabilirsiniz, bütün bunların yanında bu etekler ile çok rahat edebilirsiniz. Siz de kot etekleri kombinlerinizde çokça kullanıyorsanız ve gardrobunuzdan eksik etmiyorsanız kot eteğin nasıl kombine edildiğini öğrenmeniz gerekir. Etekler ile giydiğiniz kıyafetler arasında pek bağ kuramıyorsanız sizler için bir çok önerimiz var. Kullandığınız parçaların kot eteğinize uyumlu olması ve sizi şık gösterebilmesi için bazı ip uçları vereceğiz sizlere. Gelin kot eteğinize nasıl stil vereceğinize birlikte bakalım.

Sponsorlu Reklam

1-Düğmeli kot Etek Kombinleri

Düğmeli kot etekler çoğu kadın tarafından çok seviliyor ve neden çok sevildiği de apaçık ortada. Düğmeler küçük detaylar olmasına rağmen kombininizde fark yaratmanızı sağlayacak, görünümünüze hareketlilik katacaktır. Düz bir tşört veya sade keten bir gömlek ile kombine edeceğiniz kot eteğiniz ile şıklığınızı ve zarifliğinizi konuşturabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında her mevsimde giyebileceğiniz kot eteğiniz ile hem serin hemde sıcak havalarda kullanabileceğiniz kombin oluşturabilirsiniz.

2-Siyah kot Etek

Düzenli olarak giydiğiniz mavi kotlardan sıkıldıysanız bu kot etek tam size göre. Çok yönlülüğü ile bilinen siyah kot etekleri her türlü üst ile kombine edebilirsiniz. Siyah bir tşört veya spor bir bluz ile kombine edebilir, tek renk görünümünüzü siyah bir ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz. Spor görünümünüzü arttırmak istiyorsanız spor ayakkabı ile, şıklığınızı arttırmak istiyorsanız ince topuklu siyah bilek üstü ayakkabılar ile kombine edebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

3-Beyaz Kot Etek

Beyaz kot etekler, beyaz şortlar veya beyaz uzun etekler. Bunların hepsi şıklık yolunda kullanmanız gereken en nadide parçalardandır. Bir yaz günü akşam sokakta gezerken, sahil boyunca tur atarken giyebileceğiniz beyaz kot eteği yaza uygun olarak açık ayakkabılar veya parmak arası sandaletler ile giyebilirsiniz. Detaylı ve sade görünümlü bir tşört ile kombine edeceğiniz beyaz kot eteği renklendirmek ve hareketlendirmek için güneş gözlükleri ve aksesuarlar kullanabilirsiniz.

4-V Kesimli Kot Etek

V kesimli kısa kot eteğin üzerine giyeceğiniz rahat bir ceket ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Doğru ceket ve doğru etek ile uyumlu en doğru tşörtü seçmeniz gerekir. Tşörtün üzerindeki gümüş veya altın rengi detayları ile dikkatleri daha da üzerinize çekebilir, harika görünebilirsiniz. Aksesuarlar ile renklendireceğiniz kombininiz ile hem spor hemde çok şık görünebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

5-Kot Etek Uzun

Uzun ve koyu mavi kot eteğe en çok yakışan renklerden biridir kırmızı. Göz alıcı bir kırmızı bluz ve kırmızı ayakkabılar ile mavi ve kırmızının mükemmel buluşmasına şahit olabilirsiniz. Kendinden emin görütünüzü arttıracak olan güneş gözlükleriniz ve çantanız ile de kot eteğinizi kombinleyebilir fresh bir görünüm sağlayabilirsiniz.

6-Kemerli Kot Etek

Sponsorlu Reklam

İşlemeli bir gömlek ile kot eteğinizi kombinleyebilmeniz için ikisini uyumlu bir şekilde birbirine bağlamanız gerekiyor. Bu işi en iyi yapan aksesuar da hiç kuşkusuz kemerlerdir. Bu mükemmel kot eteği kemer ile birlikte kullanarak daha feminen ve daha güçlü görünebilir, kemeriniz ile uygun bir ayakkabı kullanarak renk uyumunu tamamlayabilirsiniz.

7-Bot ve Kot Etek Kombinasyonu

Botlarınızla giyebileceğiniz en güzel parça kot eteklerdir. Sportif ve güçlü görünmenizi sağlayacak asker botları ile kişiliğinizi ve gücünüzü ortaya koyabilir, herkesi tarzınız ile büyüleyebilirsiniz. Kombininize ekleyeceğiniz uzun bir ceket ile göz alıcı görünebilirsiniz.

8-Önden Yırtmaçlı Uzun Kot Etek

Kot etekler son yıllarda değişen modaya uyumlanıyor ve önden yırtmaçlı modeller son dönemin genç kızlarını ele geçirmiş durumda. Herkeste olmayan ama yeni yeni trend olan bu mükemmel etekleri denemek istiyorsanız üzerine siyah veya beyaz bir bluz giyebilir ve bluzun uçlarını eteğin iç kısmına koyabilirsiniz. Her mevsim giyebileceğiniz bu kombinasyonu soğuk havalarda ceketler ile tamamlayabilirsiniz. Ayakkabı olarak kot eteklere en çok yakışanın beyaz spor ayakkabı olduğunu biliyoruz. Yarım topuz saçlarınız ve beyaz ayakkabılarınız ile mükemmel görüneceksiniz.

9-Çift Renkli Kot Etek

İşte şimdi çok yaygın kullanılmayan ama bizim kombin önerimiz ile mükemmel şekilde kullanacağınız çift renkli gölgeli kot etek. Arkadaşlarınız ile buluşmaya giderken veya sevgiliniz ile randevunuz var ise siyah kıyafetler ile kombine edeceğiniz kot etek ile mükemmel görünebilirsiniz. Altına giyebileceğiniz açık sandaletler veya beyaz spor ayakkabılar ile kombine edeceğiniz gölgeli kot etekler gardrobunuzun en çok kullandığınız parçası olma yolunda aday olabilir.

10-Diz Altı Kot Etek

Bu basit ve rahat kombin ile hafta sonu gezmelerine kolayca hazırlanabilir, hafta sonunuzu çok rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Beyaz spor ayakkabı veya kısa topuklu rahat ayakkabılar kullanarak eteğinizi gösterebilir, üzerine giyeceğiniz sade tşörtler ile hoş bir kombin oluşturabilirsiniz.

11-Çizme ve Kot Etek Kombini

Uzun çizmeler kadınları feminen havasını destekleyen, her kadının ayakkabılarının arasında bulunması gereken parçalardandır. Sıkı kısa bir kot etek kombine edeceğiniz uzun çizmeleriniz ile çok havalı görünebilir tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hem feminen hemde sportif olabilmeniz için kot eteğinizin üzerine uzun ve salaş ceketler kullanabilirsiniz. Mavi kot etek ile mavi kot ceketlerin uyumunun göz önüne sereceğiniz kombini her türlü ortamda kullanabilirsiniz.

12-Asimetrik Kot Etek

Bir düğme aşağıda bu düğmenin yuvası ise yukarıda. Asimetri hiçbir parçaya bu kadar yakışmamıştı! Bu stili tamamlayabilmek için omuzu açık bluzler kullanabilir, altına convers veya sneker giyebilirsiniz.

13-Yırtık Kot Etek

Modaya uygun iki şeyin birleşimi bu etekte buluşuyor ve karşınıza harika bir parça çıkıyor. Yırtık kotun ve incili kotun bir araya geldiği bu eteği kullanarak çok şık görünebilirsiniz. Eteğin hareketliliği nedeniyle üzerine giyeceğiniz bluzu çok sade seçmeniz gerekebilir. Sade bluzlar ile eteğinizin konuşmasını sağlayın ve tüm dikkatlerin eteğinizin üzerinde toplanmasını sağlayın.

14-Kot Ceket ve Kot Etek

Birçoğumuz kot etek ve kot ceketin çok rahat olmadığının farkında ve bu nedenle kullanmak istemeyiz. Seçtiğiniz parçalara göre çok rahat kombinler çıkaracağınız bu iki parça ile rahatlığın yanında bir de şıklığı ve zerafeti de buluşturabilirsiniz. Tek rengin üzerinizde bıraktığı dingin havayı alacak kırmızı topuklu ayakkabılar kullanın ve mükemmel görüntünüzün tadını çıkarın.

15-Soluk Kot Etek

Resmi ortamlarda çok takılıyorsanız ofisinize giderken veya iş yemeğine giderken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kombine ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte sürekli olarak kullanabileceğiniz, hiçbir şekilde zamanınızı almayacak olan çok şık ve rahat bir kombin önerisi geliyor. Blazer ceket ile açık renkli kot eteğinizi kombine edebilir feminen ve şık havanızı koruyabilirsiniz. Bu kombinin altına yüksek topuklu zarif ayakkabılar giyebilir, resmi şıklığınızı herkese gösterebilirsiniz. Bu kombinin üzerine yarı toplu veya salaş olarak tam toplanmış saçlarınız ile göz alıcı görünebilirsiniz.

16-Salaş Üst İle Kot Etek Kombini

Düğümlü maksi boy bluzlar bu sene minyon kadınlar tarafından çok tercih ediliyor. Geniş ve salaş gömleklerin altına giyeceğiniz parçanın dar ve kısa olması gerektiğini biliyoruz bu yüzden böyle parçalarınızın altına kısa kot etek kullanmanızı öneriyoruz. Zıtlıklar içeren bu kombin ile çok seksi görünebilir, yaz akşamlarında sahilde bu kombin ile geceyi aydınlatabilirsiniz.

17-Beyaz Spor Ayakkabı ve Kot Etek

V yaka tşört, beyaz spor ayakkabı ve bir sırt çantası ile standart ama mükemmel bir kombin oluşturabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile gün boyunca doğa yürüyüşü yapmayı düşünüyorsanız eğer böyle rahat bir kombin deneyebilirsiniz.

18-Puantiyeli Gömlek İle Kot Etek

90 ların modesı olan bu gömlekler ile son yılların trendi olan modern kısa kot etekleri buluşturabilirsiniz. Bunun altına giyeceğiniz kalın topuklu ayakkabılar ile geçmişe dönebilir, retro bir kombin oluşturabilirsiniz. Saçlarınıza takacağınız kırmızı bir bant ve kullanacağınız kırmızı ruj ile görüntünüze feminen hava katabilir aynı zamanda şirin görünebilirsiniz.

Kot etekler milyonlara ulaşmış, çok tercih edilen ve tercih eden kimseyi pişman etmeyen mükemmel parçalardır. Her tipten insana yakışan ve her türlü model içeren modern bir o kadar da retro olan kot etekler bu zamana kadar çok kullanıldı ve hala çok kullanılmaya devam ediyor. Siz de kot etek aşığı bir kadınsanız kombinlerinizde kullanacağınız çeşitli kot etekleri gardrobunuzda bulundurabilirsiniz. Peki sizin gardrobunuzda hangi kot etek var? En çok beğendiğiniz ve favori olarak ilan ettiğiniz kombinasyonunuz hangisi* yorumlarınızla bize bildirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat