Sponsorlu Reklam

2019 Midi Boy Etek Modelleri

Sponsorlu Reklam

Midi Boy Etek Ne Demek

Midi boy etekler mini eteklerin ve uzun eteklerin tam ortasında olan, orta uzunlukta olan etek modelleridir. Etek boyu dizin üzerine çıkmayacak ve bileğe kadar inmeyecek şekilde oluşturulmuştur. Midi eteğin uç kısmı diziniz ile bileğiniz arasında yer alıyor, bel kısmı ise düşük bel veya yüksek bel olabilecek şekilde tasarlanabilir.

Midi boy etekler fiziğinizi düzelten, görünümünüzü güzelleştiren, belinizi daha ince gösteren eteklerdir. Bu etekler sayesinde basenlerinizdeki fazlalıklarınızı saklayabilirsiniz. Ayrıca yüksek bel midi etekler ile daha uzun görünebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

Günlük hayatta özellikle yaz aylarında çokça tercih edebileceğiniz midi boy etek kombinlerinizi çok kısa sürede hazırlayabilir, zahmetsizce çok şık görünebilirsiniz. Eteklerin mükemmel stilleri ve benzersiz stilleri sayesinde feminen havanızı arttırabilir, çekici bir o kadar da doğal görünebilirsiniz. Midi boy etekleri kombine ederken her türlü ayakkabıyı kullanabilirsiniz. Eteğinizin kumaşına ve desenine göre çiçekli sade midi etek giyiyorsanız eğer beyaz spor ayakkabı veya güzel bir sandalet ile kombinleyebilirsiniz. Düz renkli mat bir kumaş tercih ettiyseniz midi boy eteklerinizi babetler ile, leopar desenli midi etek tercih ettiyseniz kalın topuklu ayakkabılar ile kombine edebilirsiniz. Beyaz spor ayakkabılar ile önden düğmeli midi boy etek de giyebilirsiniz.

Midi Boy Etek Kombinleri

1-Pileli Midi Etek

Sponsorlu Reklam

İnce belinizi açığa çıkarmak istiyorsanız pileli midi etek tamamen bu iş için oluşturulmuş. Eteğin üzerine giyeceğiniz bluzunuzu tek renk tercih edebilir, eteğin içerisine bırakabilirsiniz. Bu tarz etekleri kullanırken kemer ile belinizi sıkıştırabilir, daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz. Şifon kumaşlı tek renk pileli eteğinizi bluzunuz ile aynı renkte olan kalın topuklu ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. Kalçalarınız ve basenlerinizde fazlalıklarınız var ise bu tarz etekler tercih etmemeniz gerekiyor. Alt kısmınızı daha kabarık ve geniş gösterecek olan bu midi boy pileli eteği ince uzun vücut hatlarına sahip olan kadınların tercih etmesini öneriyoruz.

2-Sade Midi Etek

Midi etekler hangi kumaştan veya hangi desenden yapılırsa yapılsın mükemmel kesiminden dolayı her zaman modern görüntü oluşturur. Modern görünümünüzü desteklemek için eteğinizle zıt renkte aksesuarlar kullanmalısınız. Kombininizi eteğiniz gibi sade düz taban bir ayakkabı ile tamamalayabilir, rahatlığın ve şıklığın tadını çıkarabilirsiniz. Unutmamanız gereken şeylerden biri bu tarz sade midi etekleri de kullanırken kemer kullanmak zorunda olduğunuzdur. Aksi halde beliniz daha kalın görünebilir ve alt kısımlarınızdaki fazlalıklar açığa çıkabilir.

3-Önden Düğmeli Midi Etek

Sop bir görüntü oluşturmak ve feminenliğinizden bir şey kaybetmek istemiyorsanız bu mükemmel şık midi boy elbise tam size göre. Rahat ve ince kumaşlarla dikilmiş, rahat kesimli bu eteği yaz aylarında sıkça tercih edebilirsiniz. Beyaz baskısız veya beyaz baskılı tşörtleriniz ile çok güzel uyum sağlayacak olan bu modeli kalın topuklu ayakkabılar ile kombinleyin. Rahatlığımdan asla vazgeçmeme diyorsanız beyaz spor ayakkabılar ile de kombinleyebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

4-Midi Boy Kot Etek Kombin

Midi eteklerinize en çok yakışan kumaşlardan biridir kot. Asaleti ile bu güzel etek modelini göklere çıkarır, mükemmel bir görünüm kazanmanızı sağlar. Bunun yanınıda kotların avantajlarından biri de her renk ile uyum sağlamasıdır. Beyaz tşörtler, siyah tşörtler veya herhangi bir renkte gömleklerle kombine edebileceğiniz bu etek için bir çok kombin deneyebilirsiniz. Kot midi boy etekleri giyerken size tavsiyemiz tek renk parçalar seçmenizdir. Tek renk tşörtler veya gömlekler ile kullanılırsa eteğiniz daha çok ön plana çıkacaktır. Kombininizin en son parçası olan ayakkabılarınızı da seçerken tşörtünüz ile aynı renkte olmasına ve düz tabanlı ayakkabılar olmasına dikkat etmelisiniz.

5-Siyah Midi Boy Etek

Sponsorlu Reklam

Midi etekleri kombine etmek kolay, siyah renk midi eteği kombine etmek ise çok daha kolay hatta çocuk oyuncağı. Eteğinizin üstüne giyeceğiniz siyan tşörtler veya eteğiniz ile zıt renkte olan beyaz tşörtler ile mükemmel kombinler oluşturabilirsiniz. Siyaha en çok yakışan bir diğer renk de kırmızıdır. Kırmızı sade bir tşört ile feminen yapınızı ortaya koyabilir, çekici bir görüntü oluşturabilirsiniz. Kombininiz ile haftasonu gezmelerine gidecekseniz kalın topuklu ayakkabılar kullanabilir, güneş gözlükleri ve bileklikler ile kombininizi hareketlendirebilirsiniz. Bu kombin ile iş yerine gidecekseniz daha kalın topuklu ayakkabılar veya düz taban babetler tercih edebilirsiniz. Hemen siz de bununu gibi çok yönlü midi etek alın ve gardrobunuzun en vazgeçilmez parçaları arasına koyun.

6-Midi Boy Puantiyeli Etek

Geçmişten günümüze çok kullanılan puantiyeli etekler şu sıralar çok moda. Puantiyelerin verdiği hareketli hava ile enerjinizi yerine getirebilir, hafta sonu gezmelerinde mükemmel hissedebilirsiniz. Puantiyeler ile uyumlu beyaz bir tşört ile kombine edeceğiniz bu güzel eteği her türlü ayakkabı ile giyebilirsiniz. Kafeye giderken veya arkadaşlarınız ile öğle vakti yemeğe giderken kombininizi kalın topuklu ayakkabılar ile tamamlayın. Herhangi bir gezi programına dahil olduysanız ve çok yol yürümeniz gerekiyorsa kombininizi oluştururken güzel parlak bir beyaz ayakkabı kullanın.

7-Kemerli Midi Boy Etek

Kemer aksesuarı detaylı bu güzel yeşilimsi etek ile tam bir yaz kombini oluşturabilir, sahildeki tüm kafaları kendinize doğru çevirebilirsiniz. Cep detaylı kemerli bu elbiseyi açık sandaletler veya parmak arası taba rengi terlikler ile kombinleyebilirsiniz. Eteğinizin kalın kemeri sayesinde belinizin daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz. Açık renkli olan bu eteği kendisi ile aynı renkte bir gömlek veya beyaz bir tşört ile kombinleyip, mükemmel bir görüntü oluşturabilirsiniz.

8-Midi Boy Kloş Etek

Eteklerinizin kesimleri sayesinde vücut şekillerinizin daha hoş görünmesini sağlayabilirsiniz. Kloş etekler bildiğiniz gibi aşağıya doğru açılan kabarık etek modellerindendir. Bu tarz etekler sayesinde vücudunuzdaki fazlalıkları saklayabilir, belinizi daha ince gösterebilirsiniz. Resimdeki gibi şık midi boy eteğinizi her türlü ortamda kullanabilir, klasik gömlekleriniz ile kombine ederek asil bir görünüm sağlayabilirsiniz. Bu klasik görünümünüzü destekleyecek, feminen yapınızı arttıracak olan bu güzel eteği stilettolar veya ince topuklu yüksek ayakkabılar ile kombine edebilirsiniz.

9-Leopar Desenli Midi Boy Etek

Leopar desenli parçalar her kadınını gardrobunda mutlaka bulunması gereken şeylerdir. Kimileri leopar çanta sever, kimileri leopar gömlek. Ama leoparın vücuda en çok yakıştığı parçalar elbiseler ve eteklerdir. Siyah bluzlar ile kolayca ve zahmetsizce kombinleyebileceğiniz leopar desenli etekleriniz ile baş döndürücü ve iddialı görünebilirsiniz. İnce topuklu yüksek ayakkabılar sayesinde daha uzun boylu, eteğinizin kesimi sayesinde daha ince görünebilirsiniz. Şık olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

10-Midi Boy Şifon Etek

Klasik görünmek ve iş yerinizdeki en şık kadınlardan biri olmak istiyorsanız kesinlikle şifon midi boy eteği tercih etmelisiniz. Feminen yapınızı ortaya koyacak olan bu eteği özel günlerinizde de kullanabilirsiniz. Eteğin görünümünü daha da yükseltmek istiyorsanız eğer ince topuklu ayakkabılar ile kombinlemeli, etek ile uyumlu gömlekler tercih etmelisiniz. Şifon etek kombini yaparken kalın topuklu ayakkabıları ve düz taban sade ayakkabıları kullanmamanız gerekiyor. Bununu yanında şifon eteğin kendini göstermesi için kombinlerinizde kolye veya küpe tarzı aksesuarlar tercih etmeniz gerekiyor.

11-Midi Boy Deri Etek

Deri eteğin verdiği kadınsı havayı bilmeyen yoktur. Bu hava bana yetmez ben daha çok dikkat çekmek ve daha feminene görünmek istiyorum diyorsanız çevrenizdeki herkesi hayran bırakacağınız bir kombin ile karşınızdayız. Deri midi etek, kırmızı stilettolar ve ince askılı bluz kombini ile göz alıcı görünebilirsiniz. Derinin asaleti ile kırmızının parlaklığının bir araya geldiği bu kombini arkadaşınızın doğum gününde kullanabilirsiniz. Erkek arkadaşınız ile yıl dönümünüzü kutlarken de tercih edeceğinizi bu kombin ile onu tekrar kendinize hayran bırakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat