Sponsorlu Reklam

2019 Saç Modelleri Kadın ve Trendler

Sponsorlu Reklam

2019-2020 senesinde modayı takip edemeyenler için, görünümlerini güzelleştirmelerinin bir çok yolu var. Bu yollar tabii ki saç modellerinde ve saç kesimlerinde değişiklik yapmaktır. Yaz aylarında, veya sonbahar kış gibi serin havalarda rahatlıkla kullanabileceğiniz sezonun en trend saç modelleri bu makalede bir araya geldi. Bu yaz tatile gitmediyseniz, kedinizi huzursuz hissediyorsanız size en az tatile gitmiş gibi huzur verecek olan saç modellerini denemeye ne dersiniz. Kişisel bakım konusunda kendimizi kadınlar olarak sık sık ihmal edebiliyoruz ve bu durum bir süre sonra sürekli hale geliyor ve bakımsız bir kadın olabiliyoruz. Bu durumun önüne geçmek için öncelikle bir yerden başlamanız gerekiyor. Saç Modelleri Kadın 2019 makalemizde de sizin için yeni başlangıçlar oluşturacak sezonun en trend saç modellerini bir araya getirdik. Yüz tipinize, saç şeklinize, saç haciminize ve iç dünyanıza en çok yakışacak olan favori saç stilinizi seçin ve bir an önce kuaförün yolunu tutun. Küt Saç Modelleri, Katlı Saç Modelleri, Alt Kısmı Kesilmiş Saç Modelleri ve daha bir çok popüler modelin bir arada bulunduğu makalemizi dikkatle inceleyin.

Saç Modelleri Kadın 2019

Kısa Saç Modelleri Kadın

1-Bob Kesim Saç Modeli

Sponsorlu Reklam

Son dönemlerde çok popüler olan kısa saçlara mükemmel hacim kazandıran bir stildir. Neredeyse her kadınını hayatında mutlaka bir defa denediği bu bob tarzı saç modelini kullanarak zahmetsiz bir şekilde kolayca hazırlanabilirsiniz. Hazırlanma sürenizi çok kısaltacak olan bir saç modelini daha da hareketlendirmek isterseniz eğer dalgalar kullanabilirsiniz. Klasik bir görünüm gibi görünse de dalgalı bob saç modelleri bu senenin en moda saç stilleri arasında yerini almış durumda.

2-Enseden Topuz Saç Modeli

Kısa saçların bile düğünlerde kullanabileceği bu mükemmel şık topuz topuz modeli ile karşınızdayız. Kısa saçlar için özel günlerde çok fazla model olmadığının farkındayız ve en özel günlerinizde saçlarınızı şekildeki gibi senenin en trend saç modellerinden olan enseden dağınık topuz saç modeli ile şekillendirebilirsiniz. Saçlarınızın uzun ve hacimli görünmesi için tercih edeceğiniz bu saç modeli ile çevrenizdeki herkesi saçlarınızın kısa olmadığına ikna edebilirsiniz. Saçlarınızı ense hizasından toplayıp içe doğru çevirerek yapabileceğiniz bu saç modelini her türlü ortamda kullanabilir, en güzel kombinleriniz ile mükemmel uyum sağlayabilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

3-Kahküllü Kısa Saç Modeli

Geçmiş yıllarda çok moda olan kahküller geri döndü ve son bir kaç senedir çok fazla kullanılıyor. Moda dünyasına müthiş bir geri dönüş yapan kahküllü saçlar ile siz de dışarı çıkarken hızlıca hazırlanabilir, elbiseleriniz ve kombinleriniz ile mükemmel uyum sağlayacak olan bu saç modeli ile çok rahat edebilirsiniz. Yüzünüzü adeta bir çerçeve gibi saran kahküller ve çene hizanızdaki saçlarınız ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kısa saçlarınız için şekillendirilmesi bu kadar kolay olan saç modelini tercih ederseniz eğer yüzünüzdeki kusurları saklayabilir, makyaj yapmadan da tüm dikkatleri sivilcelerinizin aksine doğru çekebilirsiniz.

4-İnce Saçlar İçin Saç Modelleri

Saçlarınızın ince olmasından şikayetçiyseniz saçlarınızı güçlendirmek ve dolgunlaştırmak adına biraz saç boyunuzdan ödün verebilirsiniz. Kısa saçlar daima az dökülür ve her zaman kısa saçların bakımı çok kolaydır. Bunların yanında göz yanılsaması sayesinde saçlarınızı şekildeki gibi kısa kestirerek ve kesimleri asimetrik yaptırarak saçlarınızı hiç olmadığı kadar hacimli gösterebilirsiniz. Kısa saçların çok moda olduğu bu dönemde bu saç modelini denemekten kaçınmayın.

5-Ortadan Ayrık Saç Modeli

Sponsorlu Reklam

Son dönemlerde bir çok ünlü kadının yaptırdığı, kırmızı halıda bile görebileceğiniz çok popüler bir saç modeli ile karşınızdayız. Saçların ortadan ikiye ayrılarak ense bölgesinden toplanması ile elde edilen bu saç dönemi 90 lardan kalma değil, 2019-2020 senesinin en moda saç şeklidir. Kalın telli saçlara, orta veya uzun saçlara çok yakışan bu saç modelini tercih ederken yüz tipinize de dikkat etmeniz gerekiyor. Çok yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz bu saç modeli yanaklarınızı daha da açığa çıkaracak ve yüzünüzün daha şişman görünmesine neden olacaktır.

6-Yandan Ayrık Saç Modeli

Kuaförde kısa sürede yaptırdığınız yandan ayrık bu saç modeli ile bu senenin düğünlerine veya kutlamalarına korkusuzca katılabilirsiniz. Mükemmel görünen bu çok popüler saç modelini yaptırarak ağırlığınızı ortaya koyabilir, şık ve uzun abiyeler ile uyumlu mükemmel saçlara sahip olabilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

7-Ev Topuzu

Genç kızların ders çalışırken, temizlik yaparken veya markete ekmek almaya giderken kullandıkları bu saç modelinin bu sene bir çok ünlü tarafından balolara, kutlamalara veya yaş partilerine giderken yapıldığını biliyor muydunuz? Özellikle küt saç modeline sahip orta uzunluktaki saçlara çok yakışan bu saç modelini bundan sonra abiyelerinizin üzerine de kullanabilir, özel günlerinizde bir kaç aksesuar veya çiçeklerle şekillendirip mükemmel görüntüler oluşturabilirsiniz.

8-Asimetrik Kesimler

Geçmiş dönemlerde bu tür saçlar için kuaför hatası dediğimiz olmuştur ama asimetri bu sene çok moda. Düz saçlarınıza orta uzunluktaki yaptıracağınız kesimler sizin için tek düze oluyorsa asimetrik saç kesimi ile saçlarınızı tek düzelikten çıkarabilir, daha modern ve daha kolay stillendirilebilir bir hale getirebilirsiniz.

9-Derin Yivli Saçlar

Bob kesimleri biraz daha şekillendirmek için derin yivlerden faydalanabilirsiniz. Zarif ve modern bir görünüm kazanmak için kullanabileceğiniz bu saç modelini sabitleyerek özel günlerinizde, uzun ve derin yırtmaçlı abiye elbiseleriniz ile kullanabilirsiniz. Çekici bir görünüm için bu saç modelini mutlaka deneyin.

10-Dalgalı Saç Modeli

Elmas yüzler için tercih edilen ve en çok da onlara yakışan bu saç modelini tercih ederken bu senenin ve bundan sonraki bir çok yılın en popüler saç modeli olduğunu unutmayın. Katların verildiği bu çok hacimli saç modeline dalgalar ekleyerek çekiciliğinizi arttırabilir, şampuan reklamlarındaki ünlü kadınlar gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca bu saç modeli ile elmacık kemiklerinizin de ortaya çıkmasını sağlayabilir, yüz hatlarınızı daha da belirginleştirebilirsiniz.

11-Orta Yaş Saç Modeli

Orta yaşlı kadınlar için en güzel model çok kısa olmayan ama bakımı da kolay olan orta boy saç modelleridir. Çok kısa saçların orta yaşlı kadınlara pek uymadığı herkes tarafından bilinen bir geçektir. Genellikle genç kızların ve genç kadınların tercih edebilecekleri kısa saçları bir kenara bırakın uzun saçlar da orta yaşlı kadınlar için pek uygun olmayabilir. Şekildeki gibi orta uzunluktaki düz saçlar ve ince kahküller bu yaş için bu senenin en popüler saç modellerinden biridir.

12-Bukleli Saç Modeli

Çekici olmak isteyen, kırmızı abiyeler ile kullanılabilecek bir saç modeli arayan kadınlar için mükemmel bir saç modeli var burada. Vintage bukleler ve yana doğru eğilmiş saç modeli sayesinde saçlarınızı hacimli gibi gösterebilir, tüm dikkatleri bu şık saçlar ile üzerinizde toplayabilirsiniz.

13-Örgülü Saç Modeli

Uzun saçlar için bu sene hiç bir sene olmadığı kadar çok örgü kullanıldı. İlk okula giderken annemiz tarafından çok yapılan bu örgüler bu kez de herhangi bir partiye veya kutlamaya giderken kullanılmaya başlandı. Mağazaya giderken, temizlik yaparken en fazla arkadaşlarınız ile buluşurken kullandığınız bu çift örgü modelini şimdilerde en şık ortamlara giderken de kullanabilirsiniz.

14-Yarı Toplu Saç Modeli

Saçlarınızı yüzünüzden uzaklaştırmak için ders çalışırken veya spor salonuna giderken yaptığınız bu saç modeli son dönemlerde çok moda olmuş durumda. Saçlarınızın yarısını salıp, yarısını başınızın üst kısmında toplayarak veya topladığınız bu saçı topuz yaparak kullanabileceğiniz bu saç modelini spor kıyafetleriniz ile birlikte kullanabilir, tercih etmeniz halinde kısa abiyeleriniz ile mezuniyet günlerinizde de bu saç modelini yaptırarak mükemmel görünebilirsiniz.

15-Şelale Örgü Modeli

Uzun saçlar için kullanılabilecek, her türlü düğün nişan gibi özel günlerinizde mükemmel şık bir görünüm kazandıracak şelale saç örgüsü modeli ile karşınızdayız. Sahil konseptli veya kır düğünü formatında olan düğünler için ideal bir görünüm sağlayan şelale örgüsünü günlük hayatta spor kıyafetleriniz ile de kullanabilirsiniz.

16-Alt Kısmı Kesilmiş Saç Modeli

Bu senenin en tarz ve en aykırı saç modellerinden biri de alt kısmı kesilmiş saçlardır. Aykırı olduğunuzu sadece mavi veya yeşile boyadığınız saçlarınız ile değil saç kesimleriniz ile de gösterebilirsiniz. Stillendirmesi çok kolay olan bu aykırı ama bir o kadar da mükemmel saç modelini denemek tabii ki biraz cesaret ister. Siz bu saç modeli için yeterince cesursanız ne bekliyorsunuz , senenin en tarz saç modelini kuaförünüzden isteyin.

 

17-Uzun Düz Saçlar

 

18-Afrolu Saçlar

 

19-Uzun Mısır Örgüsü

 

20-Yana Atılmış Saç Modeli

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat