Sponsorlu Reklam

2019 Un En Modern Kızıl Ombreleri

Sponsorlu Reklam

Kızıl ombre saçın orta kısımdan uçlara kadar kızıl renk ile boyanması işlemidir. İsteğe bağlı olarak saçın sadece uç kısımları da kızıl renge boyanabilir. Kızıl ombrede genellikle saçların dibe yakın olan orta kısımları kızıl rengin koyu tonlarına, uç kısımları ise kızıl rengin açık tonlarına boyanır. Bu şekilde yüzünüze en uygun olan renk kontrastı sağlanmış olur. Saçlarınıza modern bir görünüm kazandırmak, bakanların içini ısıtacak şekilde bir saça sahip olmak istiyorsanız kızıl ombreyi mutlaka denemelisiniz. Dikkatini çekmek istediğiniz biri var ise eğer bu saçlar ile çok kolay bir şekilde tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

İlginizi Çekebilirhttps://drkadinca.com/sac/ombre-ve-ombre-sac-renkleri/

Sponsorlu Reklam

Her kadının cilt tonu, yüz tipi ve beğendiği renk tonları farklı olabiliyor. Bu yüzden kızıl ombrenin onlarca renk tonu mevcut. Şarap kızılı, pembe kızıl, ahududu, koyu bakır gibi kızıl rengin bir çok tonunu içeren bu renk skalasını bu yazımızda sizler ile buluşturuyoruz. Ana saç renginizle tamamen uyum sağlayacak, cilt renginizi aydınlatacak, yüz hatlarınızı güzelleştirecek mükemmel kızıl tonunu seçin ve favorilerinizi kuaförünüzden isteyin. Daha parlak ve çekici olmak isteyen kadınlar için işte kızıl saç renkleri :

Kızıl Ombre Modelleri

1-Kızıl Bakır

Sponsorlu Reklam

Sonbaharı saçlarınıza bu saç rengi ile taşıyabilirsiniz. Görenlerin içini ısıtacak, sımsıcak kızıl bakır saç rengi ile mükemmel bir uyum yakalayabilir, modern bir görünümün kapılarını aralayabilirsiniz. Saçlarınızın ana rengi ile uyum sağlayacak olan kızıl bakır saç rengini koyu renk diplere sahipseniz çok severek kullanabilirsiniz. Saçlarınızı ısıtıcılar ile dalgalandırarak kızıl bakır ombrelerinizin daha belirgin ve daha mükemmel görünmesini sağlayabilirsiniz.

2-Ateş Kırmızısı Kızıl Saç

Saçlarınız ile dikkat çekmeyi huy haline getirdiyseniz bundan daha iyi bir saç rengi seçemezsiniz. Saçlarınızı ateş gibi parlatacak, çevredekilerin ağzını kocaman açık bırakacak ateş kırmızısı parlak saç rengi ile mükemmel görünebilirsiniz. Özellikle açık cilt tonuna sahip kadınlara çok yakıştırdığımız bu saç rengi ile asi ruhunuzu herkese gösterebilir, saçlarınız ile iç dünyanızı yansıtabilirsiniz.

3-Pembe Kırmızı Ombre

Bu uzunluktaki saçın mükemmel görünmesini sağlamak biraz zor olabilir. Saçlarınıza hiçbir kimyasal veya hiçbir ısı uygulamadan mükemmel göstermek için tek yapmanız gereken bu saç rengini kısa düz saçlarınıza uygulamaktır. Bu saç modelinin hareketli olması, dikkat çekici ve feminen olması gibi avantajlarının yanında bir de saçlarınız uzadığı zaman kuaföre dip boyası yaptırmaya gitmenize gerek kalmaması gibi bir avantajı da var. Saçların sadece orta ve uç kısımlarının çilek rengi tonlarında kızıl bir renkle boyandığından dolayı saçlarınız uzadığı zamanlar sadece ombreler biraz aşağıya doğru kayacaktır. Onun haricinde sürekli kuaföre gidip vakit ve para harcamanıza gerek kalmayacak.

Sponsorlu Reklam

4-Koyu Kızıl

Siyah saçlara sahipseniz saçlarınızı renklendirmek için vişne ve kola rengi karışımı olan bu koyu kızıl rengi tercih edebilirsiniz. Saçlarınız uzadıkça kızıl ombreleriniz aşağıya doğru akacak ve siz de saçlarınız her uzadığında yeni saç stiline sahip olacaksınız. Özellikle açık tenli kadınların çok kullandıkları ve çok yakışan bu koyu kızıl saç rengini koyu renkli ana saçlara sahip olan her kadın kullanabilir.

5- Siyah Saç Kızıl Ombre

Sponsorlu Reklam

Menekşe renginin en güzel yansıtıldığı bu saç rengini siyah renk saçlara sahip olan tüm kadınlar tercih edilebilir. Çok çekici ve anlamlı görünen bu saçlar ile modayı yakalayabilirsiniz. Saç rengi konusunda çok kararsız kaldıysanız bu saç rengi favori saç renginiz olabilir.

6-Kızıl kısa Saç

Kızıl saç renginin kısa saçlar üzerindeki etkisi harika! Saçlarınızın kısa olmasından dolayı çok etkileyici modeller yapamıyor musunuz? Saç boyuyla değil de saç rengiyle istediğiniz etkiyi bırakabilirsiniz. Saçlarınıza uygulayabileceğiniz bu yakut rengi ombreler sayesinde sımsıcak bir görüntü oluşturabilir, herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz.

7-Karamel Kızılı

Sonbahar için mükemmel bir saç rengi arıyorsanız dökülen yaprakların göz alıcılığını saçlarınızla gösterebilirsiniz. Saçlarınızın renk kontrastını ve derinliğini arttırmak için ara ara ışıltılar içeren bu saç rengini kullanabilirsiniz. Göz alıcı bu saç rengi ile mükemmel ombrelere sahip olabilirsiniz.

8-Kızıl Mor Ombre

Kızıl saç renginin binlerce tonunun arasından belki de en ağırı ve en asi olanı bu saç rengidir. Alışılmışın dışında olan bu saç rengini her türlü modellerde kullanabilirsiniz. Hafta sonu gezmelerine giderken at kuyruğu şeklinde toplayabilir, bir arkadaşınızın doğum günü partisine giderken salaş bir topuz yapabilir, iş görüşmesinde ise saçlarınızın mükemmel ombrelerini daha iyi gösterebilmek için saçlarınızı maşalayabilirsiniz.

9-Gül Kurusu Ombre

Pembenin en güzel tonlarını içerisinde barındıran bu eşsiz saç rengi ile kendinizi masallardan fırlamış bir prenses olarak hissedebilirsiniz. Yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkaracak olan bu eşsiz renk ile makyaj yapmanıza dahi gerek kalmayacak. Saçlarınızın rengini görenler başka bir şey göremeyeceğinden dolayı sadece pastel tonlarında bir ruj ile her ortamda göz doldurabilirsiniz.

10-Şarap Kızılı Ombre

Saçlarınızın şarap kızılı ombre ile renklenmesine imkan verirseniz eğer hayatınızın en doğru kararını vermiş olursunuz. Açık tenli ve buğday tenli kadınlar tarafından çok tercih edilen bu saç rengi ile modaya yön verebilirsiniz. Kızılın en çok kullanılan tonu şarap kızılını orta boy saçlarınıza uygulayarak saçlarınız her uzadığında yeni saç stilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

11-Kahverengi Saça Kızıl Ombre

Saçlarınız ile mükemmel uyum sağlayan bu ombreyi kullanarak oluşturduğunuz renk kontrastı ile herkesi büyüleyebilirsiniz. Asimetrik kesimli bu saç modeli le harika çekici bir hava yaratabilirsiniz. Saç kesiminizi göz önüne çıkaracak olan, bakımı çok kolay olan bu ombrenin de kızılın her tonu gibi açılma ihtimali var. Kızıl ombrenizin renginin açılması durumunda bile kahverengi saçlarınız ile daha fazla uyum sağlayacak bir model elde edeceksiniz.

12-Açık Kızıl Ombre

Kırmızı ombreler için yüzünüze ve ana saçlarınıza uygun en doğru saç rengini seçmek biraz zor olabilir. Açık renk cilde sahipseniz, özellikle de çilleriniz var ise bu saç rengi sizin için en doğru kızıl tonu olabilir. Bu saç rengini tercih ederseniz eğer saçlarınızın her daim parlak ve canlı görünmesi için özel bakım kitleri kullanmanız gerekebilir.

13-Siyah Kısa Saça Kızıl Ombre

14-Ahududu Kırmızısı

15-Sonbahar rengi Ombre

16-Parlak Kızıl Ombre

Çarpıcı ve mükemmel bir saç rengi arıyorsanız işte size bir tavsiye. Saçlarınızın bir güneş gibi parlamasını istiyorsanız, herkesin dikkatini çekmek hoşunuza gidiyorsa parıl parıl parlayan bu saç rengi tam size göre. Saçlarınızın bakımı için özel şampuanlar ve kremler tercih etmeli, bu parlaklığı uzun süre saklayabilirsiniz.

17-Turuncu Ombre

Sıcacık bu saç rengini kullanmak biraz cesaret isteyebilir. Cesur bir kadından daha iyi ne olabilir ki!

18-Açık Kahverengiye Kızıl Ombre

19-Fazlasıyla Kızıl

20-Siyah Saça Yakut rengi Ombre

21-Siyahtan Kırmızıya Geçişler

22-Kızıl saça Gümüş Ombre

23-Hafif Kızıl Ombre

24-Açık Kırmızı Ombre

25-Neon Kırmızı Ombre

26-Şeker Kırmızısı Ombre

27-Kırmızı ve Sarı Bir Arada

28-Canlı Kırmızı Ombre

29-Pastel Pembe Ombre

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat