Sponsorlu Reklam

2019-2020 Beyaz Spor Ayakkabı Kombinleri

Sponsorlu Reklam

Beyaz spor ayakkabı bir kadının ayakkabıları arasında mutlaka bulunması gereken temel parçalardandır. Spora giderken eşofmanınız ile, hafta sonu gezmelerinde mavi kotunuz ile, doğum günü partisinde kısa renkli şirin elbiseleriniz ile kombinleyebileceğiniz bu beyaz ayakkabıyı neredeyse her kıyafetinizin altına giyebilirsiniz. Herhangi bir renk spor ayakkabıdan farklı olarak kombininize sadece spor bir hava değil, spor şıklığını kazandıracak aynı zamanda inanılmaz rahatlık sağlayacaktır. Hem yaz aylarında hemde kış aylarında doğru kombin ile her türlü ortamda giyebileceğiniz bu beyaz spor ayakkabıları alırken sizi rahat ettirecek, size gün boyunca konfor sunacak lüks bir ayakkabı tercih etmelisiniz. Bunun için beyaz ayakkabıya vereceğiniz paraya acımamanız gerekiyor. Sürekli gardrobunuzda duracak bu eşsiz parçayı aldıktan sonra uzun bir süre gözünüz başka ayakkabı görmek istemeyecektir buna emin olabilirsiniz.

Beyaz ayakkabı giyerken aklınıza bir sürü soru takılabilir. Yapacağınız kombinden belki pek de emin olmayabilirsiniz. Size fikir vermek amacı ile dünyaca ünlü manken ve moda ikonlarının giydiği beyaz ayakkabı kombinlerini bir araya getirdik. Yazımızı okuduktan sonra siz de kafanızda bir çok mükemmel kombinler belirleyebileceksiniz. Şimdi beyaz ayakkabınız yok ise beyaz ayakkabı almanın tam zamanı!

Sponsorlu Reklam

Beyaz Ayakkabı Giyerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

1-Beyaz spor ayakkabı adından da anlaşılacağı gibi beyaz, tertemiz ve parlak olması gerekiyor. Ayakkabılarınızı hangi elbise ile giyerseniz giyin günlük olarak temizlemeyi unutmayın.

2-Ayakkabınızı karbonat ile veya çamaşır deterjanı ile temizleyebilirsiniz. Diş fırçası ile fırçalayıp kalıcı lekelerden kurtulabilirsiniz. Ardından durulayın ve bembeyaz parlak ayakkabılara sahip olun.

3-Ayakkabılarınızı beyazlatmak için kullanabileceğiniz bir diğer yöntem de çamaşır suyu kullanmak. Su ile seyrelttiğiniz çamaşır suyunda bekleteceğiniz ayakkabılarınız 3 dakika bekleme süresi sonunda mükemmel beyaz görünecektir.

Sponsorlu Reklam

4-Beyaz ayakkabılarınızdaki veya çoraplarınızdaki ayak kokusundan kurtulmak için bir miktar kabartma tozu kullanabilirsiniz.

5-Koşu ayakkabısı giydikten ve uzun süre koştuktan sonra ayaklarınız su topluyorsa ayakkabınızın bir miktar geniş olduğunu söyleyebiliriz. Ayaklarınız koşu sırasında terliyor ve geniş ayakkabı giydiğinizden ayağınız ayakkabı içerisinde çalkalanıyor. Bu nedenden dolayı ayaklarınız ve ayak parmaklarınızda su kabarcıkları çıkıyor olabilir.

Beyaz Spor Ayakkabı İle Tamamlayabileceğiniz Kıyafetler

1-Beyaz Bir Üst ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Bir kıyafeti giymek için ve hazırlanmanız için çok fazla vaktiniz yok isr beyaz spor ayakkabı kombinlerinizi ortaya çıkarma vaktiniz gelmiş demektir. Yaz aylarında giyebileceğiniz askılı beyaz bir üst ve beyaz spor ayakkabılarınız ile az zahmetle çok rahat ve şık olabilirsiniz. Haftasonu gezmeleri için ideal bir kombin. Al kısma da ne bulursan onu giyebilirsin; kot pantolon, şort, mini etek vs

2-Mavi Jean ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Mavi kotunuz ve üzerine giyeceğiniz yazı ayrıntılı tşörtleriniz ile mükemmel spor görünebilirsiniz. Söylemek istediğiniz her şeyi sizin yerinize tşörtünüz söyleyebilir. Siz de beyaz ayakkabı ile tamamaladığınız kombininizin tadını çıkarmak kalıyor. Sade olduğunu düşürseniz saat ve güneş gözlüğü gibi aksesuar ekleyerek kombininizi canlandırabilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

3-İpek Elbise ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Kim demiş spor ayakkabı ile şık olunmaz diye. İşte bu tezi çürütebileceğimiz mükemmel bir kombin. İpek elbisenizi rahatsız topuklu ayakkabılar ile kombine etmek zorunda değilsiniz. Kombine feminen bir hava katacak bu elbiseyle hangi ayakkabıyı giyerseniz giyin daima kadınsı ve şık olabilirsiniz. Bu yüzden ipek elbisenizin altına tercih edeceğiniz beyaz spor ayakkabı ile hem feminen hem de rahat olabilrsiniz. Ayaklarınızın şişmesine gerek kalmadan, dengenizi kaybetmeden güzel bir gece geçirebileceğiniz kombininiz olmuş olacak.

Sponsorlu Reklam

4-Yırtık Kot ve Kapşonlu ile Beyaz Ayakkabı

Yırtık kot modası dünya çapında çok çok hızlı yayılan, ülkemizde de ününü koruyan parçalardandır. Beyaz spor ayakkabılar ile de ne kadar mükemmel görünüyor fark ettiniz mi! Hafta sonu gezmelerinde veya İstanbul turunda çok rahat giyebileceğiniz yırtık kot-kapşonlu ile beyaz ayakkabı kombinini tercih edebilirsiniz.

5-Kızlar Grubu Beyaz Ayakkabı Kombini

Liseden veya üniversiteden arkadaşlarınız ile buluşacaksınız ve bir araya gelince mutlaka yaptığınız bir şey olmalı. Mesela her perşembe beyaz ayakkabı giyme günü ilan edip her buluştuğunuzda yakın arkadaş olduğunuzu böyle bir sembol ile dile getirip dünyaya haykırabilirsiniz. Diğer takımların kıskanç bakışları arasında arkadaşlığınızın ve beyaz ayakkabılarınızın tadını çıkarın.

6-Renkli Örgü Kazak ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Soğuk ve kapalı kış aylarında gününüzü aydınlatacak bir beyaz ayakkabı ve gününüzü renklendirecek şeker gibi bir örgü kazak kombini kullanabilirsiniz ve içinizi ısıtabilirsiniz. Bu güzel kazak ile kombinleyeceğiniz beyaz bir spor ayakkabı ile çok modern bir görüntü sağlayabilir, iş yerinize ve okulunuza bu müthiş kombin ile gidebilirsiniz.

7-Baskılı Etekler ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Eteğinizdeki baskıların daha iyi görünebilmesi ve şıklığınızı ortaya çıkarabilmeniz için bu kombini sade parçalar ile tamamlamanız gerekiyor. Beyaz tşört ve beyaz ayakkabı ile kombine edebileceğiniz eteğinizin daha çok dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz ve sade bir şıklık elde edebilirsiniz.

8-Tamamen Beyaz Kombin

Melek gibi görünmek mi istiyorsunuz. Tek yapmanız gereken baştan aşağı beyaz giyinmek ve bu kombini beyaz bir spor ayakkabı ile tamamlamak. Bu kolay ve bir o kadar da rahat kombini yaparken saçlarınız ve makyajınız konusunda binlerce seçeneğiniz olacaktır. Sınırsız imkan ve rahatlık gibi avantajlar sağlayan bu kombine az da olsun renk katmak istiyorsanız kırmızı dudaklar ile renklendirebilirsiniz.

9-Yapay Kürk ile Beyaz Ayakkabı Kombini

En soğuk kış günlerinde bile şık görünmek istiyorsanız tercihinizi beyaz ayakkabıdan yana kullanabilirsiniz. Giyeceğiniz her türlü bottan ve çizmeden daha rahat olacak bu spor ayakkabının tek dezavantajı kış aylarında çabuk kirlenecek olmasıdır.

10-Eşofman ile Beyaz Ayakkabı

Spora giderken her renk eşofmanınızın altına giyebileceğiniz tek ayakkabı var o da beyaz spor ayakkabı. Renkli eşofmanlar seviyorsanız sarı-pembe gibi onlarla kombinleyebilirsiniz. Siyahtan yanayım diyorsanız beyaz ayakkabı bu kombininizi de güzelce tamamlayacak olan aradığınız ayakkabıdır. Spor salonuna giderken şıklığınızdan hiçbir şey kaybetmeden rahat olmak istiyorsanız eşofmanınızın altına beyaz ayakkabı giyebilirsiniz. Tercih edeceğiniz adidas, nike, puma beyaz spor ayakkabılar ile çok havalı görünebilirsiniz.

11-Hip-Hop Tarzı ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Rap dinleyen, basketbol oynayan ve sürekli erkeklerle takılan bir kız deyince size tanımlamış oluyorsak bu kombine bayılacaksınız. Bol bir pantolon ve geniş tşört ile beyz spor ayakkabılar çok havalı görünüyor.

12-Pembe Sevenler ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Şirin mi şirin bu pembe renkten vazgeçemeyen kızlardansanız kombini tamamlamak için beyaz spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Pembe renge bayılsanız da pembe spor ayakkabılar ile bu kombin pek hoş görünmeyeceğinden bu kombine en uygun ayakkabı beyaz spor ayakkabıdır. Ruh halinizi yansıtan ve şirin mi şirin bir kız çocuğu gibi görünmenizi sağlayacak bu kombini doğum gününde tercih edebilirsiniz.

13-İki Parçalı Elbise ile Beyaz Spor Ayakkabı

Elbiselerin her zaman topuklu ayakkabı ile giyilebileceğini kim söylemiş! Şıklığı yakalarken rahatlıktan da vazgeçmek istemiyorsanız beyaz spor ayakkabı ile tamamlayabileceğiniz göbeği açık iki parçalı elbise ile mükemmel görünebilirsiniz.

14-Tulum ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Renkli ve rahat tulumların altına giyebileceğiniz, tulumun rahatlığını tamamlayacak olan nadide ayakkabı, beyaz spor ayakkabıdır. Nötr renkli ve soft renkli tulumlarınızı beyaz spor ayakkabı ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

15-Kırmızı ve Beyazın Uyumu

Kırmızı ve beyazın uyumuna bayılıyorum! Kırmızıya en çok yakışan iki rengin siyah ve beyaz olduğu biliniyor ve bu kombinimizde aradığımız siyah rengi pantolon ile, beyaz rengi beyaz spor ayakkabı ile bulmuş olduk. Bu sade ve şık kombini deneyerek mükemmel görüntüye sahip olabilirsiniz.

16-Deri Ceket ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Mükemmel şık bir elbise aldınız ama bu elbiseyi giymek için yakın zamanda herhangi bir davet olmadı mı. Elbisenizi giymek için bir davet beklemenize gerek yok. Şık elbiseniz ile günlük hayatta da giyebileceğiniz bir kombin yapmanız gerekli sadece. Deri ceket ve beyaz spor ayakkabı ile kombinleyebileceğiniz elbisenizi her yerde giyebilirsiniz.

17-Kot Etek ve Spor Ayakkabı Kombini

Kışın çizmelerle ve botlarla kombine ettiğiniz kot eteklerinizi yazın da beyaz spor ayakkabılarınız ile giyebilirsiniz. Ferah ve taze bir görünüm kazandıracak olan bu kombini istediğiniz herhangi bir tşört ile tamamlayabilirsiniz.

18-Yazlık Elbise

Çiçekli bir elbise, güneş gözlüğü ve beyaz bir spor ayakkabı. Yazın sahil yolunda yapacağınız yürüyüşe çok uygun bir kombin.

19-Renkli Kotlar

Mavi kotunuz var ise mavi ayakkabı, yeşil kotunuz varsa yeşil ayakkabı almak zorunda değilsiniz. Beyaz ayakkabı ile kombinleyeceğiniz her renk kotlarınız ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

20-Gri Kıyafetler ile Beyaz Ayakkabı Kombini

Kıyafetlerinizde aradığınız düzeni ve kontrası bulabileceğiniz gri beyaz uyumu ile çok şık olabilirsiniz.

21-Yüksek Belli Kot ve Beyaz Ayakkabı

Hızlı ve güzel giyinmek istiyorsanız tek yapmanız gereken şey size en uygun yüksek bel kot pantolonu seçmek. Beyaz ayakkabı ile tamamlayarak günlük hayatta hiç vazgeçemeyeceğiniz bir kombine sahip olabilirsiniz.

22-Çizgili Tulum ve Elbiseler ile Beyaz Ayakkabı

Çizgilerdeki beyaz renkler ve beyaz ayakkabılarınız ile mükemmel uyumu sağlayabilirsiniz. Baskın siyah rengin baskınlığını azaltmak ve kombininizi beyaz ayakkabı ile daha içinizi açacak bir hale getirmek sizin elinizde.

23-Parlak Renkli Montlar ile Beyaz Ayakkabı

Rengarenk giyinmek sizin için hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hangi renk giyerseniz giyin beyaz ayakkabılar ile mükemmel görüntü ortaya çıkarabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat