Sponsorlu Reklam

2019 Gelinlik Modası 

Sponsorlu Reklam

Evlenmeyi düşünenler, yakın zamanda düğün yapacak olanlar dikkat! Hayatınızın en özel gününde yani düğününüzde en güzel gelin olmak istiyorsanız en güzel ve size en çok yakışan gelinliği seçmek zorundasınız. Biliyorum bu iş biraz zor ve yorucu. Ama gelinliğinizi seçerken dikkat etmeniz gereken bir kaç kural var. Bu kurallara uyduğunuz sürece en güzel gelin siz olabilirsiniz. Öncelikle vücut tipinizi iyi analiz etmeniz gerekiyor. Fazla kilolarınız varsa vücudunuza uygun bir gelinlik seçerek kilolarınızı saklayabilirsiniz. Örneğin fazla kilolu kadınlara balık model gelinlik çok yakışmıyor, fazlalıklar ortaya çıkıyor bu modelde. Siz de model seçerken bunu dikkate alırsanız vücut hatlarınızı daha güzel gösterebilirsiniz. İkinci olarak da senenin trendine uygun bir gelinlik seçmeniz gerekiyor. 90 larda çok şık olacağınız modeller değil de 2019-2020 de çok şık olacağınız trend gelinlik modellerini seçerek mükemmel bir gelin olabilirsiniz.

Gelinlik modasında miyadı dolmayan ve asla dolmayacak olan en temel unsur danteldir.Zarif ve feminen görünüm sağlayan, klasik bir o kadar da modern hava katan eşsiz bir unsurdur. İsteklerinizi bir kağıda yazıp seçeceğiniz gelinlik için filtreleme yapabilirsiniz. Cesur bir gelin mi olmak istiyorsunuz yoksa sade mi? Mütevazı mı olmak istersiniz yoksa alışılmışın dışında ve baş döndürücü mü? İşte her zevke hitap edecek bu yılın en güzel gelinlik modelleri

Sponsorlu Reklam

Uzun Kollu Dantel Gelinlik

Dantelli uzun kollar kendinizi saklamak için değil aksine zarifliğinizi ortaya koymak için var. Bu stil ile mütevazılığınızı gözler önüne serebilir, tüm gelinler için ideal olan bu uzun kollu dantelli gelinliği seçerek göz alıcı görünebilirsiniz. Gelinlerin olması gerektiği gibi duru bir havaya sahip olmasını sağlıyor dantelli kollu gelinlikler. Dantelli ve uzun kollu bir gelinlik seçmeyi düşünürseniz dar ve sıkı kollar tercih edin. Vücudunuza tam oturacak olan kollar sizi daha zarif gösterecektir. Eşsiz ve şık bir görünüm arıyorsanız kolları omuzlardan bağımsız modeller ile omuzu açık gelinliği de tercih edebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

Vintage Gelinlik

Sade bir nikah ve sade bir tören ile mi evleneceksiniz. Ya da sadece dış çekimde mi kullanmak için mi gelinlik arıyorsunuz? Bu modeller sadelik ve şıklık arayanlar için mükemmel olabilir. Saçaklar, fırfırlar içeren, vücudunuzu çepeçevre saran bu mükemmel gelinlik modelleri ile kraliyet ailesinde bir düşes gibi hissedebilirsiniz. Görünümünüzü çok sade buluyorsanız kuyruk kısmı uzun bir gelinlik tercih edebilir, dikkatleri daha çok üzerinize toplayabilirsiniz. Yaz düğünleri için ideal olan bu gelinliği seçerken düğün yapacağınız ortamı da göz önünde bulundurun. Kır düğünü yapıyorsanız dantelleri azaltın ve daha uçuş uçuş bir gelinlik tercih edin. Ayrıca bu gelinliğin üzerine kır düğünü için çiçekli bir taç takabilirsiniz.

Balık Gelinlik

Düğününüzde göz kamaştırmak istiyorsanız, tüm gözleri üzerinizde istiyorsanız balık model gelinliği tercih edebilirsiniz. Vücudunuzu tamamen saran ve vücudunuza kum saati görüntüsü veren bu gelinlik ile eşsiz vücut hatlarına sahip olabilirsiniz. Fazla kilolu ve fazla basenli kadınların çok tercih etmemesi gerek bir gelinlik olmasının yanı sıra vücudu uygun olan, özellikle zayıf kadınlara balık model gelinlik çok yakışıyor. Kendine güvenen bir gelinseniz bu gelinliği tercih edin ve düğününüzde bol bol poz verin.

Kısa Dantelli Gelinlik

Yıllardır çok tercih edilmeyen bir model olan kısa gelinlik ünlülerin ve medyanın göz önünde olan düğünleri sayesinde yeni yeni yaygınlaşmaya başladı. Pek çok kadının hala kısa gelinliğe çok ön yargılı olduğunu ve geleneksel klasik uzun gelinlik tercih etmek istediğini biliyoruz. Peki ya farklı olmak isteyen gelinler? Bu kısa, dantelli ve şık gelinliğimiz klasik bir havadan uzaklaşmak isteyen gelinlerinimiz için mükemmel bir model. Düğününde modern, estetik bir hava yakalamak isteyen gelinler bu gelinliği bahar düğünleri içik kullanabilirsiniz. Yaz düğünleri için de kullanılabilecek olan bu gelinliği çiçekli sade bir taç ile süsleyebilir, sevimli mi sevimli bir hava yaratabilirsiniz. Düğün olmak zorunda değil bu elbiseleri nikahınız için de tercih edebilirsiniz. Ne için kullanırsanız kullanın bu mükemmel model ile hem çok güzel görünebilir hemde düğününüzde rahatça sınırsız oynayabilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

Midi Boy Gelinlik

Diz ve ayak bileği arasına kadar uzanan etek uçları ile bu gelinlik modeli bir harika! Minyon kadınlar için çok iyi bir seçenek olan midi boy gelinliği nikah törenleriniz için, kır düğünleriniz için veya fotoğraf çekimi için tercih edebilirsiniz. Midi boy gelinlik tercih ettiyseniz işiniz ekstra kolay olacaktır. Sade bir buket ve beyaz stilettolar ile mükemmel görüntüyü elde edebilir, zarifliğinizin ve sadeliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

Sırtı Açık Gelinlik Modelleri

Dantel detaylarla çevrelenmiş, sırt dekolteli bu harika gelinliklere bayılacaksınız. Dikim gelinlik yaptıracaksanız ve moda eviniz sizden bir resim istediyse kesinlikle bu fotoları göstermelisiniz. Mükemmel detaylar ile süslenmiş, vücut tipinize tam oturan, kuyruklarıyla ihtişam yaratan bu muhteşem gelinliği giymek her genç kızın hayalidir. Bu gelinliği giyebilmek için bir kaç kural var tabii. Herkes giyebilir ama bu gelinlik herkese yakışmaz. Bu gelinliğin yakışabilmesi için öncelikle boyunuzun uzun olması gerekiyor yada düğününüzde yüksek topuklu ayakkabılar tercih etmeniz gerekiyor. Bunun yanında vücut tipinizin balık modele uygun olması lazım. Kum saati tipinde vücut hatlarına sahipseniz bu gelinlik tam size göre. Derin sırt dekoltesi içerdiğinden dolayı fazla kilolarınız var ise, sırtınızda saklamak istediğiniz herhangi bir iz var ise bu gelinlik size uygun olmayabilir. Tüm şartları taşıyor ve bu gelinliği giyiyorsanız düğünde nasıl bir saç yaptırmanız gerektiğini konuşalım. Elbisenin mütevazı ve asil havasını bozmamak için saçlarınızı topuz yapmalısınız. Ayrıca elbiseye ihtişamını veren derin dekoltenin tam olarak görünmesi için toplu saç yaptırmanız gerekiyor. Bu gelinliğe en çok yakışacak toplu saç modeli ise salaş ve enseden topuzdur.

Bohem Dantel Gelinlik

Özel gününüzde bohem bir hava yaratmak istiyor ve sadelikten yana oyunuzu kullanıyorsanız bu gelinlik tam da size göre. Nikah törenleri için veya sahilde fotoğraf çekimi için daha uygun olan bu modeli kır düğünü formatında yaptığınız düğününüzde de giyebilirsiniz. Kadınsı ve geleneksel görünümü ile herkesi kendine hayran bırakacak olan bu modeli özellikle yaz düğünlerinde tercih edebilirsiniz. Saçlarınıza takacağınız çiçekli veya deniz yıldızlı taçlar ile de görünümünüzü zenginleştirebilirsiniz. Rustik ve modern havası ile size hem şıklığı hemde rahatlığı sağlayacak olan bu modeli nikah törenlerinizde tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

A Kesim Gelinlik Modelleri

Straplez gelinlik giymek istemeyen gelinlerin en çok tercih ettiği modellerdendir. Dantel detaylarla süslenmiş omuzu açık bu modeli düğünlerde veya fotoğraf çekimlerinde kullanabilirsiniz. Dekolteli bir gelinlik istiyorsanız sadece sırt veya sadece göğüs dekoltelerin çok demode olduğunu düşünüyorsanız omuz dekolteli bu gelinlik modelini tercih edebilirsiniz. Omuz açıklığı size daha modern ve duru bir görünüm kazandıracak, istediğiniz mütevazi ve çekici havayı kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Düşük Omuzlu Gelinlik Modelleri

Straplez istemeyen ve kollu gelinlik tercih etmeyen gelinler için uygun bu model ile düğünde tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Rahat, ince, askı gibi olan ama aynı zamanda askıdan daha kalın kollar ile kendi düğününüzde çılgınlar gibi oynayabilirsiniz çünkü bu gelinlikte kollu veya straplez gelinliğin verdiği rahatsızlığı hissetmeyecek gelinliğin içerisinde çok rahat hareket edeceksiniz. Çok popüler ve çok feminen olan bu gelinlik modelini tercih ederseniz saçlarınızı arkadan salaş bir şekilde toplayabilir veya yandan sarkıtabilirsiniz.

Çekici Dantel Gelinlik

Düğünde çok çekici olmak, damadın aklını başından almak istiyorsanız bu şekilde romantik bir gelinlik tercih edebilirsiniz. Vücut hatlarınıza güveniyorsanız ve çevrenizdeki herkese bunu göstermek istiyorsanız düğününüz bununu için çok güzel bir ortam. Omuzları açıkta balık bir model tercih ederek herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Herkesi büyülemekle kalmaz siz de bu gelinlik içerisinde kasılmadan hareket edebilirsiniz. Rahat bir model olduğundan düğün sırasında kasılmanıza hiç gerek kalmayacak, bol bol dans edebileceksiniz. Yaz düğünleri için özellikle tasarlanmış olan bu modeli moda evinizden şiddetle isteyiniz.

Straplez Gelinlik

Yaz düğünü mü planladınız? Askısız gelinlik modelleri özellikle yaz düğünleri için tasarlanmıştır. İhtiyacınız olan zarif görünümü ve şıklığı size kazandıracak eşsiz modellerdendir. Şıklığı ile göz dolduran bu gelinlikler aynı zamanda sıcak yaz düğünlerinde sizi serinletmek için birebir. Ayrıca dekolteli bir gelinlik istiyorsanız dekoltenizi en güzel şekilde göstermek için kesinlikle askısız bir model tercih etmelisiniz. Mükemmel görüntünüzü zenginleştirmek için örgülü bir gelin saçı ve güzel bir duvak tercih edebilirsiniz.

 

Yüksek Boyunlu Gelinlik Modelleri

Ultra zarif ve mütevazi olan bu model ile kraliyet ailesinin düğünü varmış gibi bir hava yaratabilirsiniz. Geniş ve güzel omuzlarınız var ise bu gelinlik modeli ile muhteşem bir estetik yakalayabilirsiniz. Sadece yaz düğünlerinde değil özellikle kış düğünlerinde tercih edilen bu model gelinliği, abartıyı seviyorsanız nikah törenlerinizde de kullanabilirsiniz. Sezonun trendlerinden olan bu çekici ve sofistike modeli toplu saçlarla kullanabilir, özel günlerinize çok özel bir görüntü ile hatıra bırakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat