Sponsorlu Reklam

2019-2020 Duvar Boyası Renkleri

Sponsorlu Reklam

Duvar boyası renkleri arasından favori olarak seçtiğiniz renk sizin iç dünyanızı yansıtıyor olabilir. Koyu renkler daha modern görünse de iç dünyanızın bir miktar karanlık olduğunu gösterebilir. Ya da bunun tam tersi de olabilir. Kararmış olan içinizi açmak için açık renk duvar boyaları da kullanabilirsiniz. Açık renkli duvarlar diğerlerine göre her zaman bir adım öndedir. Mobilyalarınızı ve evdeki eşyalarınızı görülebilir hale getirir. Evinizin aydınlık olmasını sağlar. Koyu renkler ise evinizin daha modern ve havalı görünmesini sağlıyor. Sevdiğiniz favori rengin salonunuzda veya oturma odanızdaki duvarlarınızda görmek sizi iyi hissettirebilir, rahatlatabilir. Siz de evinizi boyamak istiyorsanız ve rengine karar veremediyseniz bu yazımızı dikkatlice inceleyin. Duvar boya renkleri, Salon Duvar Renkleri, 2019 Duvar Renkleri, İç Cephe Boya Renkleri ve daha bir çok başlığın yer aldığı yazımıza gelin birlikte bakalım.

2019 Duvar Renkleri

1-Mavi Duvar Boyası

Sponsorlu Reklam

Oturma odanızın daha ferah ve rahatlatıcı olmasını istiyorsanız bu rengi tercih edebilirsiniz. Gök yüzünün altındaymış gibi hissedebileceğiniz, bu cesur mavi renk odanıza sıcacık bir hava katacak. Bu rengi biraz koyu bulanlar için daha ferah ve aydınlık renk seçenekleri mevcut.

2-Zümrüt Yeşili Boya

Mücevher renginde bir salon hayal edebilir misiniz? Hayal etmenize gerek kalmadı sizler için zümrüt yeşili oturma odasını ayağınıza getirdik. Yeşil ev bitkilerinin de bulunduğu bu salon ahşam mobilyalar ile mükemmel görünüyor. Zümrüt yeşili sizin de favori renginiz ise odanızın 4 duvarını bu renge boyayabilirsiniz. Sezonun yeni trendlerinden biri sadece bir duvarı koyu renge boyayıp odanızın diğer 3 duvarınız açık renge boyamaktır. Siz de salonunuzun bir duvarını zümrüt yeşiline boyayıp hem renkli bir eve sahip olabilir hemde odanızın koyu renkler ile kapanmasını engelleyebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

3-Beyaz Duvar Boyası

Modası hiçbir zaman geçmeyen renklerden biridir beyaz renk. Bazıları beyazın renk olduğunu dahi kabul etmiyor ama bizim evlerimizde, odalarımızda, özellikle az ışık alan salonlarımızda en çok kullandığımız iç cephe renklerinden biridir. Çok ışık almayan odanızı aydınlatmak istiyorsanız duvar renginizi açık renklerden mümkünse beyaz renkten yana kullanın. Koyu renk mobilyalarınız var ise beyaz renkli duvarlarınız sayesinde evinizdeki eşyalar kendini daha iyi gösterecektir.

3-Koyu Sarı duvar boyası

En sevdiğiniz renk sarı ise odanızın tüm duvarlarında bu rengi denemek isteyebilirsiniz. Şunu söylemek gerekirse odanın tüm duvarlarını sarıya boyamak çok doğru bir karar olmayabilir. Sarının ne kadar da rahatlatıcı olduğunu bilsek de bu renk odanızın boğulmasına neden olur. İlk zamanlar gözleriniz şenleniyor gibi görünse de zaman içerisinde gözleriniz yorulacaktır. Bu nedenle hem evinizi renklendirmek hemde gözlerinizi yormamak istiyorsanız odanızın kapısını koyu sarıya boyayabilirsiniz. Bu şekilde hem en sevdiğinizi rengi odanıza yansıtabilirsiniz hemde odanızın aydınlık kalmasını sağlayabilirsiniz.

4-Okyanus Mavisi

Sponsorlu Reklam

Odanızın asil bir görünüme sahip olabilmesi için ihtiyacınız olan renk bu olabilir. Kendinizi tatildeymiş gibi hissedebileceğiniz bu okyanus mavisi renginde duvarlarınız sayesinde kendinizi deniz karşısındaki güzel bir oteldeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu renge uyumlu olan açık renk parkeler veya taban döşemeleri ile mükemmel bir salona sahip olabilirsiniz.

5-Pembe Duvar Rengi

Pembe renkler sadece kız çocuklarınızın odasını boyamak için kullanılmıyor. Bir çok insan evini pastel tonlarında pembe renk duvar boyalarıyla boyamayı tercih ediyor ve mükemmel bir görüntü elde ediyor. Bohem tarzı bir çalışma odanız veya kitap okuma odanız var ise pembe rengi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Sponsorlu Reklam

6-Gri Duvar Boyası

Modern görünümün sınırlarını zorlayan bu renk her ne için kullanılırsa kullanılsın mükemmel görünüyor. Salonunuz için, oturma odanız için, banyonuz veya mutfağınız için mükemmel bir tercih olacak olan gri duvar rengi evinize farklı bir boyut kazandırabilir. Modern eşyalarınız ve mobilyalarınız ile de mükemmel uyum sağlayacak olan bu renk favori duvar renginiz olabilir.

7-Şeftali Rengi Duvar Boyası

Canlı renklerden hoşlananlar için pembeye alternatif olarak şeftali rengi çıkıyor karşımıza. Sadece tek bir duvarı şeftali rengine boyayarak, geri kalan duvarları açık renklerde kullanarak en doğru seçimi yapabilirsiniz.

8-Kırmızı Duvar Boyası

Parlak kırmızı olmadığı sürece kırmızı renkler size çok cesur gelmesin. Parlak kırmızı renkler ile bir itfaye aracı gibi görünecek olan odanız mat kırmızı renkler kullanıldığında mükemmel modern görünebilir. Odanızı sıcacık yapacak, görenlerin ağızlarını açıkta bırakacak olan bu rengi salonlarınızda kullanabilirsiniz. Kırmızı duvar renklerini tercih ederken bu renge zıt olacak, rengi kıracak mavi renk mobilyalar tercih edebilirsiniz.

9-Siyah Duvar Boyası

Koyu bir renk tercih ediyorsanız ilk tercihlerinizden biri mat siyah olmalıdır. Siyah renkler mobilyalarınızın daha görülebilir olmasını sağlar. Kullanacağınız mobilyalara göre tek bir duvar rengi ile odanızı hem modern- şık gösterebilir hemde spor bir oda haline getirebilirsiniz. Sarı ağırlıklı gold detaylı mobilyalar sayesinde gösterişli salonlarınız olabilir. Açık renk mobilyalar ile de spor şık bir salona sahip olabilirsiniz.

10-Ametist Rengi

Lavanta renginin biraz koyusu olan, mor renge yakın olan bu renk bu senenin en çok tercih edilen renkleri arasında yer alıyor. Evinizi karanlık göstermeyen aynı zamanda beyaz rengin verdiği soğukluğu vermeyen bir renk olan ametist rengi salonlarınız için çok kullanılabilir bir renk olarak karşımıza çıkıyor. Açık renk mobilyalarınız ile kombinleyebileceğiniz bu duvar rengini çok seveceksiniz.

11-Ahşap Rengi Duvar Boyası

Ahşap mobilyalarınız ve ahşap rengi koyu duvarlarınız ile mükemmel doğal bir kır evi görüntüsü elde edebilirsiniz. Hep hayalini kurduğunuz kır evi havasını apartman dairesinde de yaratabilirsiniz. Oturma odanızda veya salonunuzda kullanabileceğiniz bu duvar rengini daha göz alıcı göstermek için metal renkte avizeler tercih edebilirsiniz.

12-Mercan Rengi

Mercan rengi nötr bir duvar boyası sayesinde evinizi dinlendirici bir hale getirebilirsiniz. Sıcak renk tonlarından biri olan mercan renginin evinizin dekorunu tamamlayacak şıklıkta ve sadelikte olduğuna emin olun.

13-Açık Mavi Duvar Boyası

Soluk ve açık renkli maviler evinizin saha serin bir hale gelmesini sağlayabilir. Evinizi daha doğal ve sakin bir havaya sokacak olan bu açık mavi renk yatak odanız da dahil tüm odalarda kullanılabilir.

14-Açık Gri Duvar Boyası

Sofistike ve havalı açık gri renk evinizin daha modern görünmesini sağlayabilir. Çok kullanışlı olan evinizin içini açan ve çok zor leke tutan bu renk duvar boyası eviniz için ideal duvar renklerinden biri olabilir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat