Sponsorlu Reklam

2019-2020 Erkek Saç Kesim Modelleri

Sponsorlu Reklam

2019-2020 saç kesim modelleri arasından sezonun en trend modellerini bir araya getirdik. Çok kısa olmayan, orta uzunlukta saç modelleri bu sene ve gelecek sene yani 2020 de çok popüler. Kısa saçlar erkekler için ne kadar kolaylık olsa da modaya yön veren dünyaca ünlü oyuncular, futbolcular ve modacılar bu sene orta uzunluktaki saç kesimlerinin daha popüler olduğunu söylüyor. Orta uzunluktaki şık saç kesimleri erkeğin kendine olan güvenini arttırıyor, kıyafetler ile olan uyumu daha kolay oluyor ve erkeğin karizmasını ön plana çıkarıyor. Kısa saç modelleri, orta uzunluktaki saç modelleri, saç kesimi erkek,Kısa Saç Modelleri,Kısa Saç Modelleri Erkek 2019 gibi bir çok konunun yer aldığı makaleyi dikkatle inceleyin. Favori erkek saç kesim modellerinizi seçin. Hemen kuaförünüzden isteyin.

İlginizi Çekebilir:https://drkadinca.com/sac/en-karizmatik-3-numara-sac-kesimleri/

Sponsorlu Reklam

2019 Saç Kesim Modelleri

1-Klasik Dalgalı Saç

Üst kısımlarının daha uzun, alt kısımlarının is kısa olduğu saç modelleri her sene gibi bu sene de çok popüler. Uzun saç sizi korkutuyorsa ve kısa saç kestirmek de istemiyorsanız ikisinin arası olan alt kısmı kesilmiş dalgalı saçları deneyebilirsiniz. Karizmanıza katkı sağlayacak olan bu saç modelini şekillenlendirmeniz de çok kolay. Hem şık hemde kullanışlı bu saç modelini jöle veya saç spreyi ile şekillendirip sabitleyebilirsiniz.

2-Havaya Dikilmiş Saç

Sponsorlu Reklam

Bir zamanlar gençler arasında çok popüler olan kalkık saçlar bu sene de eskisi gibi popüler olacak gibi görünüyor. Saçların üst kısımlarını yukarıya ve geriye doğru taramanız, sprey ile sabitlemeniz gerekiyor. Bir çok futbolcunun vazgeçemediği bu saç stili kirli sakal ile beraber kullanıldığında aşırı karizmatik görünüyor.

3-Arkaya Taranmış Saç

Yıllar geçse de modası asla geçmeyecek saç kesim modellerinden biridir geriye taranmış saç modeli. Titanik filmindeki usta oyuncu ile hayatımıza giren arkaya taranmış saçlar bir iş adamına en çok yakışan saç modelidir. Ağır başlı ve olgun bir hava yaratmak istiyorsanız iş görüşmesine giderken saçlarınızı bu şekilde kestirebilirsiniz. Düz ve kalın telli saçlara sahipseniz şekillendirmeniz de çok kolay olacaktır.

4-Erkek Uzun Saç Kesimi

Eğer resimdeki gibi güzel saçlara sahipseniz kestirmeye kıyamamakta haklısınız. Yaz aylarında ve halı saha maçlarında biraz zorlasa da kullanımı çok uzun saçlara göre nispeten daha kolaydır. Bu saç modelini kullanmak istiyorsanız banyodan sonra fön makinası ile kurutmanız şekillendirmeniz için yeterli. Ekstra bir şeyler istiyorsanız fön sırasında yuvarlak fırça kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Reklam

5-Açılı Saç

Kendi tarzınızı değiştirmek istiyorsanız kuşkusuz buna saçınızdan başlamanız gerekir. Saç modeliniz ile ruhunuzu yansıtabilir, özgürlüğün tanımını saçlarınız ile yapabilirsiniz.

6-Erkek İçin Balyaj

Sponsorlu Reklam

Balyaj son dönemlerde bir çok ünlü erkek tarafından kullanılıyor ve çok yakıştırılıyor. Saç renginizden sıkıldıysanız ve biraz da dikkat çekmek istiyorsanız küllü sarı balyajı saçlarınıza uygulatabilirsiniz. Gri balyaj da erkekler arasında çok sık kullanılan renklerden biridir.

7-Alt kısmı Kesilmiş Saç

Alt kısmından keskin bir şekilde kesilmiş olan, üst kısmı orta uzunlukta olan saçlar ile fresh bir görünüme kavuşabilirsiniz. Saçın ve sakalın yoğunluğundan sıkıldıysanız saçlarınızın alt kısmını 3 e verip bu yoğunluğu azaltabilirsiniz. Tabii bu şekilde bir saç kesimi yaptırmak isterseniz saçınızın ilk uzunluğunun fazla olması lazım bunu unutmayın.

8-Dalgalı Saç

Uzun saçlar konusunda uzman olan bir erkeği görüyorsunuz resimde. Dalgalı saçları yana atıp fön makinesi ile şekillendirince bu görüntüyü siz de elde edebilirsiniz.

9-Yumuşak Saçlar

Çivi gibi havaya dikilmiş saçlar geride kaldı. Bu sene bakımlı ve sağlıklı saçlar moda. Rahat ve cool görünen orta uzunluktaki saçlarınızı alabildiğine dağıtın. Çok uğraşılmış bir saç gibi görünmeyen, dağınık ve havalı olan bu saç stilini kullanarak özgüveninizi yerine getirebilirsiniz.

10-Maskülen Tarz

Karizmatik beyaz saçlara sahip olmak için yaşlanmayı beklemeyin. Gri balyajlar sayesinde saçlarınız hiç olmadığı kadar havalı görünebilir. Yanlardan alınmış üst kısmı uzun bırakılmış olan saç stili 2020 ye girerken kullanabileceğiniz popüler modellerden biri.

11-Açılı ve Uzun

Açılı olarak kesilmiş, yana atılmış saçlar rüzgarda biraz zorluk yaşatsa da genel olarak kullanılabilir şık bir saç stili. Saçın uzunluğuna kendiniz karar verebilir, bu saç modelini kuaförünüzden isteyebilirsiniz.

12-Yanları Kısa

Yan kısımları kısaltılmış ve üst kısımları uzun bırakılmış olan saçlara siz şekil verebilirsiniz. Kalın tellere sahip erkekler için kullanması kolay olan bu modelin üst kısımlarını yukarı doğru kaldırarak sabitleyebilirsiniz.

13-Konik Saç

Şekildeki gibi uzun saçlara sahip olmak ve bu saçları şekillendirmek çok kolay. Hem takım elbiseleriniz ile mükemmel görünecek hemde spor kıyafetleriniz ile uyum sağlayacak olan bu şık saç stilini favori saç modelleriniz arasına yazabilirsiniz.

14-Üst Kısmı Uzun Dalgalı Saç

Üst kısımlarının pürüzsüz bir şekilde taranmadığı saç modeli ile daha sportif ve cool görünebilirsiniz. Her ortama uyum sağlayan bir saç modeli arıyorsanız kesinlikle bu saç modeli tam aradığınız modellerden biri.

14-Katlı Saç

Erkekler arasında yıllardır kullanılan, genellikle orta yaşlı erkeklerin tercih ettiği bu saç modelinin modası hiç geçmiyor. Kalın ve yoğun saçlara sahipseniz kullanabileceğiniz bu saç modeli sizi olduğunuzdan daha güçlü ve erkeksi gösterecektir.

15-Hacimli Düzgün Saçlar

İnce telli saçlara sahip olar erkekler için ideal olan bu saç modelini belli bir yaşın üzerindeki erkekler için öneriyoruz. Ağır başlı ve oturaklı bir görünüm sağlayan bu saçlar ile iş görüşmelerinde ve toplantılarda mükemmel görünebilirsiniz.

16-Yandan Ayrık Saç Kesimi

Yan tarafı kısa bırakılmış ve asimetrik bir şekilde ayrılmış olan saç kesimi gençler arasında çok popüler. Saç spreyi, jöle veya biryantin kullanarak geniş dişleri olan bir tarak yardımı ile şekildeki saç modelini ortaya çıkarabilirsiniz.

17-Salon Erkeği Modeli

Klasik giyim tarzını besnimsemiş olan erkekler için giyim tarzı ve yaşam stili ile tamamen uyumlu bu saç modeli olgun erkekleri tanımlıyor. Düz ve orta uzunluktaki saçlar için harika olan bu modeli elde etmeniz çok kolay. Modelin kalıcılığını arttırmak için hava koşullarına karşı daha dirençli olması için saç spreyi kullanın.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat