Sponsorlu Reklam

2019 Sakal Modelleri

Sponsorlu Reklam

Sakalların yüz hatlarınızı belirlediği, kusurlarınızı örten, neredeyse makyaj yapmışcasına yüzünüzü değiştiren popüler trendlerden biridir. Her erkeğin kendine has, uzun süre kullandığı, favori bir sakal stili vardır. Peki sürekli kullandığınız bu sakal stilini değiştirmek, 2019 un en trend sakal modellerini öğrenmek ister misiniz? Sizlere ilham verecek olan sakal modelleri aşağıdakiler gibidir

Sakal Modelleri Erkek

Sponsorlu Reklam

1-Klasik Sakal

Çok uzun olmayan ama çok da kısa olmayan sakallar için uygun olan modellerdendir. Kısa ve gür olmayan sakallarınız varsa bu modeli tercih etmemenizi öneriyoruz. Bu klasik sakal stilini kullanarak modern bir görünüm oluşturabilirsiniz. Çok zor değil yapmanız gereken sadece bu sakallara uygun bir saç kesimi modeli belirlemek. Kısa ve modern saç modelini kullanarak sakallarınızı ön plana çıkarabilir, daha modern bir görünüm oluşturabilirsiniz.

 

Sponsorlu Reklam

2-Tam Sakal

Mükemmel gür sakallara sahip olmak her yiğidin harcı değildir. Biliyorsunuz ki sakalları uzatmak ve bu kadar mükemmelleştirmek hiç de kolay bir işlem değildir. Sabır isteyen, sürekli bakım gerektiren çok aşamalı bir işlemdir sakal uzatmak. Dünya çapında bir çok ünlü erkeğin tercih ettiği bu model ile mükemmeli yakalamak için saçlarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Koray avcı tarzı bu sakal stilini tercih ediyorsanız uzun düz saçlara sahip olmanız gerekiyor, ya da saçlarınızı arkadan topuz şeklinde toplamanız şart. İstediğiniz modern görünümü elde etmek biraz sabır istiyor ama yetenekli kuaförlerde bu modern görünümü elde etmek biraz daha kolay olabilir. Sakallarınızı bu şekilde uzatırken bakım yapmayı da unutmayın. Saç sakal serumları ile sakallarınızı daha yumuşak ve şekillendirililebilir hale getirebilirsiniz.

 

3-Gür Sakal

Gür sakallar yüzdeki kusurlarınızı saklamak için mükemmel seçeneklerden biridir. Sokaktan geçen herkesin dikkatini çekecek, tüm kafaları sakallarınıza doğru çevirteceğiniz en nadide sakal modellerindendir. Yoğun sakallara sahipseniz ve düzenli olarak bakımlarını yapabileceğinizi düşünüyorsanız hayatınızda bir kez de olsa bu sakal modelini deneyin. Ülkemizde bu sakal modelini yapan erkeklerin yaş ortalaması biraz yüksek olsa da saç stilinizi de bu sakala göre uyumlayarak yaş ortalamasını düşürebilirsiniz. Dolgun ve hacimli sakallarınıza sakal serumu, sakal yağı kullanarak ve düzenli olarak kuaföre giderek uzun süre mükemmel bir şekilde kullanabilirsiniz. Havalı bir dövme ve güneş gözlükleriniz ile 2019 un en trend sakal modelinin tadınız çıkarın.

 

Sponsorlu Reklam

4-Motorcu Sakalı

Motorcular arasında geleneksel olan ve bir kural haline gelen bu sakal stilinizde değişiklik yapmak istiyorsanız deneyebilirsiniz. Hayat tarzınızı yansıtacağınız bu sakal modeli ile çarpıcı bir görüntü elde edebilirsiniz. Uzun sakallar en çok uzun saçlar ile kullanılınca kendini gösterir ve modern bir hava elde edilebilir. Motorcu sakalında ise tam tersi. Saçlarınızı sıfıra vurarak sakallarınızı daha da ön plana çıkarabilir, saç sakalın birbirine karışmasını engelleyerek yüzünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.

 

Sponsorlu Reklam

5-Keller İçin Sakal Modelleri

Başınızı kazıttıysanız ve kafanızdaki saçların eksikliğini hissediyorsanız eğer bu eksikliği sakallarınız ile doldurabilirsiniz. Açıkta olan yüzünüzü çerçeve gibi saracak olan bu sakal modeli ile çok modern görünebilir, adeta yabancı film artistleri gibi görünebilirsiniz. Saçlarınzı kazıttıysanız öncelikle sakallarınızı uzatın ve yavaş yavaş kesin. Çerçeveler yüz şeklinize göre değişiklik gösterebilir ve yüzünüze yakışıp yakışmadığını sadece deneyerek anlayabilirsiniz.

 

6-Viking Sakalı

Vikingleri bilmeyen yoktur aranızda. Sakalları, saçları ve savaş alanındaki maceraları ile bilinen vikinglere gibi olmak ister misiniz. Tek yapmanız gereken Sakalarınızı uzatmak ve şekillendirmek. Uzun ve kalın sakal tellerine sahipseniz, hızlı uzayan sakallarınız var ise bu modeli mutlaka denemeniz gerekiyor. Ofis ortamlarında da kullanabileceğiniz bu model ile şirketinizdeki en havalı erkek siz olabilirsiniz. Spor kıyafetler ve takım elbiseler ile de mükemel uyum sağlayan bu sakal modeli ile giydiğiniz her kıyafetin size yakıştığını hissedeceksiniz. Dağınık sakalın verdiği erkeksi görüntüyü elde ederken saçlarınızı da uzatmayı unutmayı. Dağınık sakallar ve dağınık saçlar hiç bu kadar moda olmamıştı.

 

7-İnce Sakal

Sakallarınızın ince olmasında şikayetçiyseniz ve arkadaşlarınızın sakallarına özeniyorsanız ince sakallı erkekler için de birkaç modelimiz var. Sakallarınızı uzatın ve istediğiniz modeli belirleyin. Düzenli ve aşamalı olarak sakallarınıza model verin ve geri kalan yerlerin uzaması için jiletle müdahalede bulunmayın. Çene çizgisini geçen ama çok da boyun kısmına inmeyen bu sakal modeli ve dağınık saçlarınız ile çok havalı olabilirsiniz.

 

8-Kısa Sakal

Sızak havalarda kullanılabilecek en güzel ve en rahat sakal modellerinden biridir kısa sakal modeli. İş yerinizde patronunuz ile sakal konusunda tartışmalar yaşamamak için tercih edeceğiniz modeller arasındadır. Sakallarınıza şekil vermek istiyorsanız ve gün içerisinde daima tıraş olmak istemiyorsanız bu sakal modelini deneyebilirsiniz. Bu sakal modellerini tercih edenlerin tek dikkat etmeniz gereken şey sakallarınıza düzenli bakım yapmaktır.

 

9-Yuvarlak Yüz İçin Sakal Modelleri

Yuvarlak bir yüzün şeklini değiştirmek ve daha uzun ve karizmatik görünmesini sağlamak için tercih edeceğiniz birkaç sakal modeli var. Yüzünüzün hatlarını değiştirmek ve istediğiniz yüz hatlara sahip olabilmek için sakal ve bıyık kombinasyonunu tercih edebilirsiniz. Yuvarlak yüzlü olan erkeklerin, hem kısa hemde uzun sakallara sahip olan erkeklerin tercih edebileceği modellerden biridir.

 

10-Asya Sakalı

Asyalı erkeklerin çok tercih ettikleri mükemmel bakımlı sakal modelleri ile yüz hatlarınızı göz önüne çıkarabilirsiniz. Açık bir teniniz var ve siyah koyu renkli saçlara sahipseniz siz de bu sakal modelini çok sevebilirsiniz. Elmacık kemiklerinizi ortaya çıkaracak asyalı sakal modellerini her yaştan erkekler uygulayabilir.

 

11-Sakallı Kısa Saç

Saçlarınızı kısalttığınızda sakallarınızı da kısaltmak zorunda değilsiniz. Kısa saçlar sakallarınızı ön plana çıkarır ve yüzünüzün daha aydınlık görünmesini sağlar. Uzun saçlar ve uzun sakallarla elde edemediğiniz mükememel görüntüyü sadece saçınızı kısaltarak elde etmeye çalışın. Yüz şeklinize göre sakal modelini ve tarzınızı belirlemek size kalmış.

 

12-Sakallı Orta Uzunluktaki Saç

Çok yönlü bu orta uzunluktaki saçlar ve uzun sakallar ile çok havalı görünebilirsiniz. Dünyaca ünlü erkek mankenlerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan bu sakal stilini denemek istemez misiniz? Uzun Saçlardan hoşlanmıyorsanız ve ön yargılı yaklaşıyorsanız bu karizmatik, havalı ve erkeksi görünümü tercih edebilirsiniz.

 

13-Sakallı Uzun Saç

 

 

 

14-Arkaya Taranmış Saçlar ve Sakallar

 

15-Yandan Kesilmiş Saç Ve Sakallar

 

16-Kıvırcık Saç Ve Sakal

 

17-Topuz Saç Ve Sakal

 

18-Dalgalı Saçlar ve Sakal

 

19-Sakallı Dağınık Saç

 

20-Sakal ve Bıyık

 

21-Düzensiz Sakal

 

22-Fransız Modeli Sakal

 

23-Gri Sakal

 

24-Gençler İçin Sakal Modelleri

 

25-Hint Sakal Stili

 

26-Anız Sakal Stili

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapat